תזונה וחינוך
מיון:
נמצאו 2 פריטים
פריטים מ- 1 ל-2
  • תקציר

    מחקר איכותני זה בוחן כיצד ניתן לסייע לתלמידים מהגרים לפתח דפוסי אכילה בריאים. באמצעות ראיונות מובנים למחצה, הנשאלים סיפקו תובנות על ניסיונם כעובדים עם אוכלוסיית מהגרים בקהילה במחוז אלברטה אשר בקנדה. תצפיות על הטמעת הרגלים תזונתיים (ובכלל זה גישה למזון, סביבות מזון בלתי-מוכרות ותפישות של מאכלים נפוצים) מצביעות על מידע תזונתי שיכול להיות רלוונטי למהגרים. הנשאלים סיפקו המלצות והדגישו את חשיבותם של שירותים הולמים מבחינה תרבותית, חומרי לימוד ויזואליים ושיתוף פעולה בין ספקי שירותי בריאות ובין עובדים בקהילה. הידע הקולקטיבי שמוצג במחקר זה יכול להיות מיושם על-ידי מפתחי תוכניות תמיכה בקהילות מהגרים.

  • תקציר

    מתוך מטרה לגלות את האתגרים המרכזיים ואת השיטות היעילות ביותר להוראת והנחלת אורח חיים בריא בגילאי 8-4, רואיינו טלפונית 35 מורות בכיתות א' ו-ב' וסייעות וגננות (לגילאי 6-4) במערכת החינוך הציבורית במדינת אילינוי, ארה"ב. מן הממצאים עולים האתגרים הבאים: בעיות התנהגות, קשרי מורים-הורים, זמן ומשאבים והעדפות, רגישויות ואלרגיות של ילדים.

שימו לב! ניתן לחזור לתוצאות החיפוש האחרון מכל עמוד באתר בלחיצה על הכפתור בצד ימין