לגעת מבעד לשריון – תכנית בנושא הפרעת קשב וריכוז

התכנית " לגעת מבעד לשריון ", תוכנית חדשה בנושא הפרעות קשב ריכוז, נבנתה ע"י אגף  שפ"י  במשרד החינוך  על רקע הצורך ההולך וגובר בהתמודדות המעשית עם תלמידים בעלי הפרעות קשב וריכוז בביה"ס. תוכנית ייחודית זו פותחה ביוזמת גף לקויות למידה,שפ"י ובשיתוף עמותת הורים לילדים בעלי הפרעת קשב וריכוז – עמותת "ביחד".
התוכנית נבנתה ע"י מיטב המומחים בתחום ומטרתה להקנות כלים יישומיים למערכת הבית ספרית ובעיקר למורים להתמודדות עם תלמידים בעלי הפרעות קשב ורכוז.

לפריט זה התפרסמו 3 תגובות

אני מחנכת של כתה רגשית בבית הספר. ורציתי לדעת איך אפשר לקבל את התוכנית? בתודה מראש רחל

פורסמה ב 22/05/2011 ע״י טנדלר רחל

תוכניות שתומכות בילדים עם הפרעות קשב וריכוז הן דבר נפלא לשיפור איכות החיים שלהם כמבוגרים. אני תקווה שמערכת החינוך תוכל להרשות לעצמה כיתות קטנות יותר וכך הצורך בתרופות יקטן. מכל מקום, כל פיתרון טבעי צריך לקבל קדימות על טיפול תרופתי לעניות דעתי :)http://www.omega3-ala.com/PAGE5.asp