The Learnia: רשת לימודית חברתית

the Learnia מציעה סרטונים קצרים בתחומי לימוד שונים, הזמינים לתלמידים. כחלק מהרשת ובשל היותה חברתית, יכולים התלמידים ליצור קשרי חברות ביניהם בהתבסס על נושאי העניין הלימודיים המשותפים שלהם, או במידה והם באותה הכיתה. באמצעות הקשרים בין התלמידים, הם יכולים ליצור קבוצות לימוד וירטואליות, ולמעשה לתמוך אחד בשני בכל הנוגע ללימוד והבנת החומר.

המערכת המתוקשבת באינטרנט שפיתחה החברה מאפשרת לתלמידים, או יותר נכון למשתמשים, למצוא את המורים הטובים ביותר, להגיב לתכנים שהם העלו ואף "לעקוב" אחריהם, כך שבכל פעם שיפרסמו סרטון חדש, התלמידים יקבלו הודעה מידית על כך.
כמו כן, תלמידים יכולים לדבר אחד עם השני במערכת, להגיב על סרטונים, לדרג וליצור קבוצות עבודה בזמן אמת. אם תרצה, כיתה וירטואלית של ממש.

למידע נוסף.....

The Learnia: רשת לימודית חברתית

לפריט זה התפרסמו 3 תגובות

רוצה לקבל את הסרטונים המעולים שלכם ואין לי גישה אינטרנטית. יש אפשרות אחרת לקבלת הסרטונים ולהתיעלות מהם?

פורסמה ב 17/11/2020 ע״י אש

אני רוצה לקבל את הסרטונים המעולים שלכם ואין לי גישה אינטרנטית.
    יש אפשרות לשלוח בדרך אחרת?

פורסמה ב 17/11/2020 ע״י אש

אשמח להכנס לסירטונים במקצועות השונים תודה