קיר שיתופי מקוון

היישום –wallwisher מאפשר  (Padlet ) יצירת קיר שיתופי מקוון, חינמי, פשוט ונוח לשימוש של מורים ותלמידים בכל זמן ובכל מקום. המורה יכול ליצור מגוון משימות לתלמידים, תוך הצגת תהליך העבודה, תוך צירוף של קבצים שונים החל מקבצי תמלילן וכלה בסרטונים או בצילום עצמי בווידאו. הקיר הוא כלי עזר לתלמידים ולמורים לשאילת שאלות להבעת עמדה בנושא המוצג, לקבלת תשובות ומשוב לדבריהם, והכל מוצג על קיר שיתופי אחד בו תלמידי הכיתה בלבד יכולים לעבוד. אחד היתרונות הבולטים שלו הוא שתלמידים לא נדרשים לשם משתמש או סיסמה על מנת ליצור בקיר השיתופי, וניתן רק להטביע קישור באתר הכיתה דבר זה מאפשר חיסכון בזמן העבודה בכיתה.

מקור וקרדיט : המרכז ללימודים אקדמאיים , אור יהודה
קיר שיתופי מקוון
מדריך הנחייה להפעלת יישום טכנולוגי להוראה
כתבו: ברטה פיסטרוב ושלומית פתיחי

לאתר היישום

שיטות עבודה מוצעות:

1. לוח עבודה אישי
ניתן ללמד את התלמיד לעשות שימוש בלוח דבקיות זה בכדי לאסוף חומרים ומידע לצורך חקירה או כתיבת עבודה.

2. לוח שיתופי לקבוצה
התלמידים יפתחו את אותו לוח דרך אתר הכתה (או מהמייל שלהם) ויאספו אליו חומרים ותכנים לצורך עבודה משותפת

3. לוח כיתתי
כל תלמידי הכתה יעלו אל הלוח מידע לפי בקשת המורה, בשלב הבא ניתן לבקש מהתלמידים להוסיף תמונה או סרטון שיתמוך בפתק שהעלו, אפשר למיין את הפתקים לקבוצות, אפשר לבקש מהתלמידים להגיב אחד לכתבי השני.
צפו בסרטון ולמדו כיצד ליצור לוח שיתופי

מקור וקרדיט : שרון מרגולין
Padlet - השתלמות מחשבים

לפריט זה התפרסמו 1 תגובות

היי,
    ייתכן וכלי הpadlet אינו חינמי יותר?

פורסמה ב 14/01/2020 ע״י שני