מה חושבים התלמידים על למידה עם המחשבים?

מאת : רותי בן-ישי

במציאות הקיימת כרגע בבתי ספר בארץ יש יחסית מעט  מורים המלמדים באופן פעיל בכיתה מתוקשבת שבה כל אחד מהתלמידים מצויד במחשבים ניידים. אחת המורות המקוונות הללו היא המורה רותי בן ישי, שהיא לא ספק אחת החלוצות בתחומם ההוראה המקוונת הישירה בכיתה ממנה ניתן ללמוד רבות. לאחרונה כתבה רותי בן ישי עוד פוסט בו היא מציגה את ההתלבטות שלה בהוראה מקוונת פעילה בכיתה (חטיבת ביניים) שבה התלמידים נדרשים לנצל את מרבית הזמן ללמידה מקוונת פעילה.

מה חושבים התלמידים על למידה עם המחשבים?

ראה גם :

רפלקציה של מורה המלמדת בכיתה עם מחשבים ניידים

למידה עם מחשב נייד כבר אינה בגדר "חידוש מדהים" אך האם מצליחה להשפיע על הרגלי למידה?

חזרה במנהרת הזמן לימי בי"ס. האם יש חדש תחת השמש? - ביקור ספונטני של איש צעיר בכיתות הניידים

להיות מורה חכם ב"כיתה חכמה": הערכת התפתחות מקצועית של עובדי הוראה לקראת שילוב לוחות אינטראקטיביים בבתי ספר

סקר; מורים שקיבלו מחשבים ניידים משלבים פי שבעה את המחשב כסביבת הוראה ממוחשבת בשיעור

האם שינוי ממעלה שניה בעקבות התקשוב החינוכי בכיתה? הציפיות, המציאות והאילוצים של המורים