אטלס דיגיטלי בעברית ללימוד הידע המרחבי ולחקירתו

פיתוחו של אטלס דיגיטלי בעברית הוא עוד שלב חשוב ביצירת חומרי לימוד דיגיטליים עבור מערכת החינוך הישראלית ככלל, ועבור תלמידי גאוגרפיה בפרט. האטלס הדיגיטלי הוא מרכיב חשוב בילקוט הדיגיטלי של תלמידי המאה ה-21, והוא מעניק מגוון רחב של אפשרויות ללימוד הידע המרחבי ולחקירתו. האטלס כולל מפות ישראל ומפות עולם בנושאים שונים ומגוונים, והוא מיועד ללוות את תכנית הלימודים בגאוגרפיה.

על פי הנכתב באתר: "האטלס כולל מפות ישראל ומפות עולם בנושאים שונים ומגוונים, והוא מיועד ללוות את תכנית הלימודים בגאוגרפיה. האטלס נמצא בתהליך צמיחה מתמשך, ומפות חדשות נוספות אליו כל העת. רבות מן המפות מלוות בדיאגראמות ובגרפים המעניקים מידע נוסף על התופעה הנבדקת ומאפשרים לבחון אותה על ציר הזמן".

הכלי פותח על ידי "המעבדה לגיאוגרפיה חישובית" באוניברסיטה העברית בירושלים וצוות הגיאוגרפיה של מט"ח

אטלס דיגיטלי בעברית ללימוד הידע המרחבי ולחקירתו.

לפריט זה התפרסמו 2 תגובות

אני רכזת טיולים. . מבקשת להעזר