הוראת היסטוריה בעידן הדיגיטאלי

ספרו של פרופסור T. Mills Kelly (מרצה בכיר ב George Mason University ) אודות הוראת היסטוריה בעידן הדיגיטאלי זוכה לעניין ולשבחים בארה"ב ובעולם. הספר מתייחס בעיקר להוראת היסטוריה בחינוך הגבוה , באוניברסיטאות ובמכללות. נקודת המוצא של הספר היא שהוראת ולמידת היסטוריה בעולם עתיר מידע דיגיטאלי ומקורות מידע באינטרנט מציבה אתגר למורים ולמרצים ומחייבת שינוי בגישה החינוכית. האילוצים כיום מובילים ללמידת היסטוריה רדודה יותר , אבל ניתן להעמיק את גישת למידת-החקר בכל שלבי הלימוד תוך ויתור על הגישות של צבירת ידע .

פרופסור T. Mills Kelly סוקר את מרבית המחקרים שנכתבו בעשור האחרון על הוראת היסטוריה במציאות משתנה של מאגרי מידע ואינטרנט ומציע כמה תובנות לגבי דרכי הוראה של היסטוריה באוניברסיטאות ובמכללות תוך ניצול נכון , מאתגר ואיכותי של מאגרי המידע ומקורות המידע באינטרנט .

למידע נוסף אודות הספר

מו"ל : University of Michigan Press--April 12, 2013