סקירת ביקורת על ספר חדש בנושא הוראה מתוקשבת באוניברסיטאות ובמכללות בארה"ב

Reviewed by Sedef Uzuner Smith — November 20, 2012
Title: Quick Hits for Teaching with Technology: Successful Strategies by Award-Winning Teachers
Author(s): Robin K. Morgan & Kimberly T. Olivares (eds
Publisher: Indiana University Press, Bloomington
ISBN: 0253006120, Pages: 148, Year: 2012

אסופת המאמרים Quick Hits for Teaching with Technology נכתבה וגובשה ע"י צוות חוקרים באוניברסיטת אינדיאנה בארה"ב המתמחה בהשבחת ההוראה בהשכלה הגבוהה בארה"ב (Faculty Colloquium on Excellence in Teaching (FACET). הדגש באסופת המאמרים הוא על גישות ייחודיות בהוראה מתוקשבת באוניברסיטאות ובמכללות בארה"ב בתחומי דעת מגוונים כגון פיזיקה, אמנות , הכשרת רופאים ועוד.

ההיקף של כותבי המאמרים הוא משמעותי למדי והוא כולל כ73 כותבים מתחומי דעת שונים. כל אחד מהכותבים מציג בצורה תמציתית סיפורי הצלחה בהוראה מתוקשבת באותם תחומי הדעת המתוארים. עורכי האסופה הצליחו לגבש תובנות מעשיות רבות של דרכי הוראה חדשניות ואסטרטגיות הוראה של מרצים יצירתיים באמצעות האינטרנט והסביבות המתוקשבות.

סקירת הביקורת נכתבה ע"י Sedef Uzuner Smith

קישור לסקירה שפורסמה בכתב העת החשוב Teachers College Record : November 20, 2012