Learni : מערכת להפיכת ספרי הלימוד הרגילים לספרים דיגיטליים

הרעיון שעומד מאחורי Learni הוא להעביר את תחום החינוך לעולם הדיגיטלי, על-ידי הפיכת ספרי הלימוד הרגילים לספרים דיגיטליים והוספת שכבות נוספות של מידע על-גבי הספרים הללו. המערכת שפיתחה החברה, מאפשרת לתלמידים לבצע אינטראקציה מלאה עם התוכן של הספר, כולל אפשרות להוסיף הערות, לראות הערות של תלמידים אחרים או של המורה וכמובן לתרגם, להקריא בקול, לבדוק פירושים במילון ולחפש באינטרנט, כל אחת מהמילים המופיעות בטקסט.

מצד המורה, מאפשרת המערכת לנהל מעקב אחרי נוכחות התלמידים ואחרי ההתקדמות שלהם בחומר הלימוד. בגרסה זו של לרני, המורה יכול לצפות בלוח בקרה המציג את כל התלמידים בכיתה ואת המסך שבו הם נמצאים באותו רגע. בנוסף, הוא יכול להוסיף הערות על-גבי חומר הלימוד ואלו יופיעו באופן אוטומטי, על-גבי העותקים הדיגיטליים של כל אחד מהתלמידים.

מקור המידע 1

מקור המידע 2