KAHOOT כמשחק מבוסס פדגוגיה

עמית מירז מדווח בבלוג החדש שלו על קהוט (Kahoot), כלי מקוון וידידותי למכשירים ניידים ולטאבלטים, המאפשר הוראה ולמידה בעזרת פדגוגיה מבוססת משחק.

"המשחק קהוט הוא דוגמא נפלאה למשחק שבבסיסו יש חשיבה פדגוגית עמוקה. מעבר להיותו פלטפורמה נפלאה לחידונים, המשחק משמש ככלי עזר שתומך בתלמיד בזמן בצוע המשימה ומאפשר לתלמיד להפוך למנהיג".

קישור לפוסט בבלוג של עמית מירז

לפריט זה התפרסמו 4 תגובות

קהוט הוא משחק נפלא שמאפשר אינטרקציות קבוצתיות , וגם מאפשרת לילדים להיות יוצאים בעצמם . קהוט הפך לכלי המרכזי בימי ההולדת הכיתתים של הכיתות הגבוהות ביסודי , תיכונים ואף מבוגרים . חייבת לציין שעבודה על קהוט מרחוק ככלי למשחק והצבעה לא תמיד התאימה לילדים ובסופו של דבר פניתי לפתרונות אלטרנטיביים

פורסמה ב 06/08/2021 ע״י משתמש אנונימי (לא מזוהה)

אהבתי מעניין

פורסמה ב 06/01/2021 ע״י הודיה סרור

קהוט הוא משחק מדהים, שיחקתי אותו בהזדמנויות שונות . הוא מאוד ידידותי גם לאנשים שאינם במיוחד מחוברים לטכלנולוגיה.

פורסמה ב 04/01/2021 ע״י שרה רוטנברג

דעתי שהיא שמשחק קהוט הוא משחק מצויין, הוא מפתח בתלמיד מוטיבציה ורצון להצליח כיחיד וקבוצה.

פורסמה ב 30/12/2019 ע״י חגית קדמי