19 דרכים מעניינות להפעלת כיתה בסביבת מערכת Google docs

19 דרכים מעניינות להפעלת כיתה בסביבת מערכת  Google docs

באדיורשת (רשת חברתית של מורים משתמשי תקשוב בישראל) הובאה המלצה לגבי מצגת חדשה באנגלית המסבירה דרכים שונים להפעלת כתה באמצעות היישום המקוון של Google docs. בין הרעיונות המועילים במצגת: עבודה משותפת על מטלת בית באמצעות יכולות השיתפויות של כתיבה ועריכה בGoogle docs, ריכוז מצגות של הכיתה בסביבה שיתופית אחת, שימוש בתבניות לארגון המידע, יצירת תיקי נושא על ידי התלמידים בכיתה ועריכת סקרים מקוונים.
כמו כן הגיבה בפוסט זה אריאלה: " השתמשתי במסמכי גוגל בכיתה ה' לצורך עבודות חקר.
המסמך היה משותף ביני (המורה) לבין התלמיד/ה לצורך הערכה מעצבת במהלך העבודה.
בסיום הכתיבה, הסתבר כי העבודה הזו הייתה חווייתית גם עבור אביה של אחת התלמידות, איש מחשבים שנחשף בפעם הראשונה לאפשרויות שבמסמכים המקוונים של גוגל.
בנוסף, אחד מתלמידי אינו יכול להרשות לעצמו לקנות חבילת אופיס של מיקרוסופט. לא הצלחתי להסביר לו כיצד מורידים ומתקינים open office, לכן בינתיים הוא משתמש במסמכי גוגל לכתיבת עבודותיו, ובכיתת המחשבים בבית הספר, הוא מוריד את המסמך למחשב ועורך אותו בתוכנות office של Microsoft
בניית טפסים במסמכי גוגל יכולה לשמש לאיסוף מידע עבור סקרים/ שאלונים מקוונים בית ספריים ולאחר מכן לניתוחים ופילוחים בשיעורי המתמטיקה תוך שימוש בנתונים אותנטיים."

צפו במצגת הזו  וקבלו רעיונות לשימוש במסמכי גוגל מקוונים/משותפים בכיתה

ראה גם:
עריכה שיתופית בסיוע Google Docs

לפריט זה התפרסמו 2 תגובות

לא מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ

פורסמה ב 17/04/2023 ע״י אריק

בן במהמשך של אמא שלך אתה

פורסמה ב 17/04/2023 ע״י משתמש אנונימי (לא מזוהה)