תכנית Classmates להכשרת מורים באוסטרליה

מקור וקרדיט :

Tania Ferfolja. "Beyond a command performance: reflections on Classmates as a new teacher preparation initiative ", Asia-Pacific Journal of Teacher Education, Volume 36, Issue 1 February 2008 , pages 5 - 18
 האוסטרלים פיתחו מסלול הכשרה חדש וייחודי להכשרת מורים לבתי ספר הנמצאים בשכונות מצוקה ובאזורי מצוקה. האוסטרלים הגיעו למסקנה כי פרחי ההוראה המתכשרים בתוכניות ההכשרה הרגילות אינם מצוידים להתמודד עם אוכלוסיות התלמידים וההורים בבתי ספר באזורי מצוקה ואוכלוסיות סוציו-אקונומיות בעיתיות. הנשירה של מורים רגילים מבתי ספר אלו היא גבוהה ועל כן יזמה מחלקת החינוך של New South Wales עם אוניברסיטת  University of Western Sydney (UWS) מסלול הכשרה יעודי להכשרת מורים לבתי ספר באזורי מצוקה. תכנית  Classmates מכשירה את פרחי ההוראה להתמודד עם קשיי אוכלוסיות תלמידים הטרוגניות ודרכי הוראה מותאמות לכך.

לפריט זה התפרסמו 1 תגובות

האם אפשר לקבל את המאמר המקורי?

פורסמה ב 07/12/2008 ע״י ד"ר רחל טלמור