שיפור הישגי תלמידים בתחום המדעים באמצעות לוח אינטראקטיבי

דיווח קצר על תוצאות השימוש בלוח אינטראקטיבי חכם על הישגי תלמידים בביולוגיה בחטיבות ביניים. המחקר הפרטני התייחס לנושא התא בכיתות ז' .  נושא זה מזמן שימוש בתמונות ובאמצעי הגדלה.בעזרת שימוש בעזרים כגון לוח אינטראקטיבי ניתן לשפר את הישגי התלמידים בצורה משמעותית.נבחרו  4 כיתות לימוד בבית ספר, באזור הדרום, בגיל חטיבת הביניים מהם למדו ללא לוח אינטראקטיבי ושניים מהם למדו בעזרת לוח אינטראקטיבי.נבדקו הישגי התלמידים וההבדלים בין הקבוצות.
תוצאות המחקר מצביעות  על כך שהישגי התלמידים אשר למדו בקבוצות הלימוד שנעזרו בלוח האינטראקטיבי השיגו ציון גבוה ב 11 נקודות מהקבוצה שלמדה ללא עזרים.
ראה גם מאמרים ומחקרים אחרים על לוח תצוגה ממוחשב אינטראקטיבי בכיתת הלימוד

לפריט זה התפרסמו 2 תגובות