שימושים פדגוגיים אפשריים של סביבות כתיבה ועריכה משותפות מסוג WIKI באוניברסיטה

מקור וקרדיט :

Rich, Lisa LoganCowan, WendyHerring, Susan D.Wilkes, William. Collaborate, Engage, and Interact in Online Learning: Successes with Wikis and Synchronous Virtual Classrooms at Athens State University, 2009

שימושים פדגוגיים אפשריים של סביבות כתיבה ועריכה משותפות מסוגWIKI  באוניברסיטה. הסקירה היעילה הוצגה לאחרונה ( 2009 ) בכינוס  Annual  Instructional   Conference  בארה"ב.  בפרקי הסקירה ניתן לקרוא על שימוש בכלי WIKI   בקורסים אקדמאיים לעבודת פרויקטים קבוצתיים של סטודנטים ועל שימוש בקהילות WKI  לניהול פרויקטים וניהול פורטפוליו ממוחשב של סטודנטים. עורכי הסקירה ממליצים במיוחד על שימוש בכלי ממוחשב בשם PBWIKI  לניהול הפעילויות השיתופיות באוניברסיטה. הסקירה מבוססת על ניסיונם של מרצים וסטודנטים באוניברסיטת Athens state university   בארה"ב.

ראה גם : פריטי מידע אחרים על סביבות WIKI  בחינוך