שילוב תלקיט מקוון כחלק אינטגרלי בהכשרת המורים בהונג קונג

החל משנת 2011 מחויבים כל הסטודנטים להוראה והלומדים לתארים מתקדמים בחינוך במכון היוקרתי לחינוך בהונג קונג Hong Kong Institute of Education לבסס את הליכי הלמידה שלהם על תלקיט מקוון . היוזמה המתוקשבת שנקט Hong Kong Institute of Education היא כיום חלק אינטגרלי מלימודי ההכשרה להוראה במוסד . התשתית המתוקשבת היא מערכת Mahara. תהליך הלמידה המבוסס על תלקיט מקוון מלווה במחקרי פעולה שוטפים , מהם ניתן ללמוד על יתרונות התהליך וחולשות SWOT בתהליך (Cher Ping Lim ) .

למאמר באנגלית
Digital teaching portfolios for the enhancement of teaching and learning at the Hong Kong Institute of Education

ראה גם :
תלקיטים מקוונים מעבר להכשרת מורים: שחר של יום חדש?

פורטפוליו דיגיטלי כמכשיר להערכה עצמית עבור סטודנטים להוראה של הגיל הרך: תהליך למידה מתמשך

צורכי החינוך המיוחד, למידה מקוונת (e-learning) ותלקיט מקוון רפלקטיבי: ההשלכות עבור פיתוח היכולת והערכתה בהכשרת מורים