שילובים מערכות חינוך וחברה

עורכים : גלעדה אבישר
            יונה לייזר
           שונית רייטר
זהו הספר השני בסדרה העוסקת בסוגיות שונות בהקשר לשילובם של תלמידים עם מוגבלויות בבית הספר ובחברה. בספר הנוכחי הביאו העורכים בנוסף גם את קולם של ההורים ומאמר על אודות המענה החינוכי לתלמידים אלה בחברה הערבית בישראל (מאמר ראשון בעברית בנושא זה) .
הספר השני בסדרה מרחיב את היריעה . מוצגות בו סוגיות הקשורות בשילוב בהקשר לתכניות "הכשרה לחיים" במסגרות החינוך הלא-פורמאלי, שילוב בחברה הערבית , התמודדות המשפחה עם שילוב וחייהם של לומדים עם מוגבלויות במוסדות השכלה גבוהה. בנוסף, מוצג בספר הנושא של הערכת בתי ספר משלבים לצד היכרות מעמיקה עם בעלי תפקידים בבית הספר- היועץ החינוכי והמנהל .
הספר יצא בהוצאת "אחוה" , הוצאה לאור . ת.ד. 9120 , חיפה 31090 .

לפריט זה התפרסמו 2 תגובות

שלום רב,אני מעוניינת לרכוש את הפרסום: שילובים מערכות חינוך וחברה (עריכה גלעדה אבישר, יונה לייזר, שונית רייטר). אודה לכם אם תודיעוני כמה עולה כל עותק וכן, האם אוכל להעביר הזמנה במייל ואתם תשלחו את הספרים עם חשבונית שתשולם תוך שוטף+ 30 או שעלי לשלם מראש? האם יש להוסיף דמי משלוח?בתודה מראש,דניהמנהלת הספרייההמכללה האקדמית לחינוך ע"ש דוד ילין

פורסמה ב 13/03/2011 ע״י דניה אנזנברג

שלום , פורטל מס"ע עוסק במכון מופ"ת רק בניהול הידע והמידענות ולא באספקת ספרים לספריות . נראה לנו כי אם תפנו לגב' חני או כוכי במכון מופ"ת , טלפון פנימי 441 תקבלו מענה מהיר ומסור. עמי סלנט עורך פורטל מס"ע