קולו של התלמיד וכלים דיגיטאליים

מאת: Terry Heick

בעידן הפדגוגיה החדשנית יש לתת ביטוי לקול של התלמיד ולאפשר לו לבטא עצמו באמצעים מתוקשבים המעודדים יצירה עצמית. הסקירה מונה 4 טכנולוגיות תקשוב אשר יכולות להעצים את קולו של התלמיד או צוות תלמידים בכיתה . הטכנולוגיה המתוקשבת שניצבת בראש הרשימה , היא , כמובן , הבלוגים האישיים או הכיתתיים ועל כך כבר כתבנו רבות בפורטל מס"ע בעבר. הטכנולוגיה השנייה Storify פחות מוכרת במערכת החינוך שלנו . הטכנולוגיה השלישית Podcasting מוכרת בישראל , אך עדיין לא יושמה בבתי ספר . הטכנולוגיה הרביעית , YouTube Channels מוכרת למדי, אך בתי הספר והמורים שוכחים לעתים כי ניתן להקים ערוץ ייעודי של יוטיוב לכיתה או לביה"ס .

לסקירה המלאה
Technologies to Help Students Find Their Voice In Your Classroom

על כלים דיגיטאליים נוספים להעצמת קולו של התלמיד ניתן לקרוא בבלוג המועיל של אפרת מעטוף , " כלים קטנים גדולים"