פיתוח פעילות מתוקשבת לתלמידים – 'אני והחבר'ה' במסגרת אתר 'בין הצלצולים':

פיתוח חדש באתר 'בין הצלצולים': פיתוח פעילות מתוקשבת לתלמידים – 'אני והחבר'ה' שהועלה בימים אלה לאתר . פעילות זו מהווה צעד ראשון לקראת פיתוח אתר עשיר יותר לתלמידים (עם הנחיות למורים).

אני והחבר'ה הוא מדור חדש באתר 'בין הצלצולים' המיועד לפעילות בכיתות (בעיקר ד-ו) בבתי ספר יסודיים, בהנחיית המורים.
מטרת המדור היא ליצור בקרב התלמידים הזדהות ואמפתיה עם דמויות שחוו אלימות וקשיים חברתיים, ובכך לפתח מודעות ורגישות לבעיות חברתיות שונות, לפתח כישורים חברתיים ולמנוע אלימות.

הצעות הפעלה

הפעילות במדור אני והחבר'ה יכולה להתאים להפעלה בכיתה או בבית, כחלק מהמסגרת הלימודית וגם באופן עצמאי, בשעות הפנאי.

הפעילות כוללת חמישה סיפורי אירוע (דמיוניים) של כמה מתלמידי הכיתה. הסיפורים מייצגים בעיות חברתיות, כגון: הצקות, מקובלות בכיתה ועוד. בעקבות כל סיפור התלמידים מוזמנים לתת עצה, ליצור קומיקס ולהשתתף בפורום.

קרדיט : צוות מט"ח ( הצוות של שלמה זיס).

לפריט זה התפרסמו 3 תגובות

אשמח לקבל מידע נוסף

פורסמה ב 16/08/2009 ע״י גילי ירושלמי

ניתן לפנות אלי ולקבל פרטיםלהתראותנועהnoas@cet.ac.il