עריכה שיתופית בסיוע Google Docs

אחד מהדברים שניתן לברך עליהם בעולם הווב2.0 הוא שמי שממציא את הכלים, נותן את דעתו על הצדדים הפדגוגיים של השימוש בהם ואף טורח לחלק את תובנותיו עם קהילה אנשי החינוך.
כך חברת גוגל יצרה את הפינה GOOGLE FOR EDUCATORS  המביאה מדי פעם לקהילת החינוך מחשבות על השימושים האפשריים של כלי   .GOOGLEהפעם הביאו לנו אוסף שלטיפים ודפי הנחייה על השימוש בגוגל דוקס על מנת לטפח כתיבה ועריכה שיתופית.
הפינה נכתבה בשיתוף פעולה עם העלון החינוכי WRITING מההוצאה לאור של WEEKLY READER שווה עיון ומחשבה כדי לבחון שימוש מושכל בכלי עזר ידידותי של גוגל לטפח מיומנויות של כתיבה ועריכה שיתופית בכיתה.

Google Docs has partnered with Weekly Reader’s Writing for Teens

סוזן צעירי מוסיפה:
גוגל (חינם וללא פרסומות) לבתי ספר כולל, תיבות דואר לכל אוכלוסית בית הספר, מסמכים של גוגל, מחולל האתרים, מסנג'ר, לוח שנה ודף פתיח לבית הספר.

ההרשמה כאן:
יש לבחור את "המהדורה למוסדות חינוך"
קראו עוד על הכלים הכלולים בתוך החבילה

לפריט זה התפרסמו 2 תגובות

התגובה שלי היא שאלה. האם האופציה של שיתוף מסמכים – עיבוד תמלילים וגליונות אלקטרוניים ניתן לעבודה גם בעברית?תודה, גילה

פורסמה ב 09/12/2007 ע״י גילה אלון

התשובה חיובית, אך ייתכנו בעיות עם סימני פיסוק וכיווני פסקאות.

פורסמה ב 09/12/2007 ע״י פורטל מס"ע