עכשיו ההתפתחויות הטכנולוגיות הופכות כבר את הספרים האלקטרוניים למרתקים

עכשיו ההתפתחויות הטכנולוגיות הופכות כבר את הספרים האלקטרוניים למרתקים ,כמה הוצאות ספרים אמריקאיות מובילות כגון Scribner and Simon & Schuster הפיצו לאחרונה ספרים אלקטרוניים מעושרים ששום ספר מודפס לא יכול להתחרות איתם. הם הוציאו לאור ספר אלקטרוני מועשר  של המחבר ריק פרלשטיין בשם Nixonlan, הכולל 27 סרטי וידאו היסטוריים החשובים לתיעוד התקופה של הנשיא ניקסון. הסרטים מקושרים בהיפרטקסט לכל אורך הספר בהתאם לנושאים הנדונים.  הספר האלקטרוני המועשר שונה מהספר המודפס לא רק בשילוב סרטי וידאו אלא גם במקורות מידע נוספים שלא יכלו להיכלל הספר המודפס עקב מגבלת מקום. הספר האלקטרוני המתוגבר/מועשר הותאם כרגע  לקורא הספרים אייפד של אפל וניתן להורדה מחנות המכר של אפל iBookstore. בכתבה , שהתפרסמה במקור בניו יורק טיימס מידע על ספרים אלקטרוניים מעושרים נוספים שיצאו לאחרונה לאור. הפוטנציאל לתחומי החינוך משתמע מהתפתחויות טכנולוגיות , שכן ספרים אלקטרוניים לתלמידים מועשרים בסרטי וידאו יש בהם כדי להגביר את העניין של התלמידים בתכנים ובנושאים. בסדרת כותר של מט"ח כבר עובדים צוותים על שילוב סרטי וידאו בספרים הדיגיטאליים.