סביבת הלמידה המתוקשבת GLOW בסקוטלנד זוכה להערכה רבה ע"י מומחי חינוך אמריקאיים.

סביבת הלמידה GLOW  , אשר בה השקיעה הממשלה הסקוטית מעל 100 מיליון דולר, מבוססת על רשת תקשורת ייעודית למורים ותלמידים באינטרנט המאפשרת הן יצירת חומרי למידה והן שיתופיות בין מורים לפיתוח חומרי למידה ושימוש בהם בכיתה. המומחים האמריקאיים שביקרו לאחרונה בפרויקט  GLOW  בסקוטלנד התרשמו כי משרד החינוך הסקוטי מעדיף לאפשר למורים לפתח חומרי לימוד ומערכי שיעור מאשר להשקיע את התקציב בפעילות של מוציאים לאור בתחום החינוך . פרויקט GLOW, נועד , אפוא , להעצים את המורים ולאפשר להם וגם לתלמידים לעשות שימוש במרחבי לימוד שיתופיים באינטרנט. לא מדובר רק בפיתוח כלים מתוקשבים לטובת מורים ותלמידים אלא גם במערכת שלמה של הטמעה  והנחייה בשדה: מנחי Glow Mentor מסתובבים בשטח בין בתי ספר ומדרכים את המורים כיצד להשתמש במערכות ה-GLOW    המתוקשבות.

קישור 4: פרויקטים באמנות בבתי ספר במסגרת  GLOW

ראה גם :