מקום בעולם

חילי טרופר , מקום בעולם , ידיעות ספרים , 2013

הצצה בלעדית לפרק הראשון

מקום בעולם הוא אוסף ייחודי של מכתבים והגות חינוכית שנכתבו בדם לבו של מנהל בית הספר חילי טרופר שביקש, יחד עם צוות מחנכים מסור, ליצור לתלמידיו מקום בעולם ולהוביל אותם למקום טוב עוד יותר, ובאמצעותם את החברה הישראלית כולה. סיפורים אישיים ודילמות חינוכיות, לצד קטעי ספרות העולם ומחשבה יהודית, משרטטים יחדיו תפיסה חינוכית מקורית אשר צמחה מתוך דיאלוג עמוק עם סביבתה, וכל אלה הם שהופכים את הספר הזה למסמך רב-ממדי, מחכים ונוגע.

בית הספר התיכון"ברנקו וייס" ברמלה הוא בית ספר ייחודי שמבקש להעניק הזדמנות נוספת לבני נוער שנשרו ממסגרות החינוך האחרות. בית הספר התפרסם בסרטו של בן שָני "תיכון ההזדמנות האחרונה" במסגרת התוכנית "עובדה".

חילי טרופר הוא איש חינוך ופעיל חברתי שניהל את בית הספר "ברנקו וייס" במשך חמש שנים. במסגרת פעילותו ההתנדבותית היה שותף בהקמה של ארגונים חברתיים אחדים, בהם העמותות "במעגלי צדק" ו"שכן טוב", שעניינן חיזוק השכבות המוחלשות. לאחרונה התמנה חילי טרופר לתפקיד משמעותי במערכת החינוך.

להוצאה לאור

ראה גם :

כל הילדים צריכים מישהו שייגע בהם

לפריט זה התפרסמו 1 תגובות

מכירה את פועלו של חילי …. ישר כוח …

פורסמה ב 12/05/2013 ע״י כוכי