מיקרוסופט אופיס 365 בחינם לבתי ספר

Free Microsoft Office 365 for Schools. Curriculum Review. Feb2017, Vol. 56 Issue 6, p5-5.

מיקרוסופט מציעה את השירות שלה, אופיס 365 לחינוך (Office 365 Education), בחינם למורים ולבתי ספר. אופיס 365 לחינוך הוא אוסף של שירותים המאפשר למורים לשתף פעולה ולשתף את עבודת הכיתה, על פי מיקרוסופט.

השירות זמין ללא תשלום למורים העובדים כעת במוסד אקדמי ולתלמידים השייכים כעת למוסד אקדמי. השירות כולל את אופיס אונליין (Word‏, PowerPoint,‏ Excel ו-OneNote), שטח אחסון של של TB 1 בוואן דרייב (OneDrive), יאמר (Yammer) ואתרי שייר פוינט (SharePoint). בתי הספר מסוימים מאפשרים למורים ולתלמידים להתקין את יישומי אופיס המלאים עד 5 מחשבי פי.סי או מק ללא תשלום.

על פי מיקרוסופט, כל שנדרש הוא להיות חבר סגל או צוות במשרה מלאה או חלקית במוסד אקדמי וכן:

• צריכה להיות לך כתובת דואר אלקטרוני ספציפית של בית ספר שסופקה על-ידי בית הספר (לדוגמא, contoso.edu) ושניתן לקבל בה דואר אלקטרוני חיצוני.
  • עליך להיות בגיל החוקי להרשמה להצעה מקוונת בנפרד (13 ומעלה).
  • נדרשת גישה לאינטרנט.

למידע נוסף באתר אופיס 365 לחינוך

ראו גם:

Edmodo | מערכת לניהול למידה

לפריט זה התפרסמו 3 תגובות

אשמח להתקין אופיס בחינם

פורסמה ב 17/09/2020 ע״י שלומית כהן

שלום, קיבלתי לידי שם משתמש וסיסמה לאופיס לתלמידים בשנה״ל הקודמת, כתובים על נייר. לצערי אני לא מצליחה למצוא את הדף, האם אני יכולה לגשתלנתונים אלא פעם נוספת?תודהגאיה ישעיה

פורסמה ב 10/04/2018 ע״י גאיה ישעיה

פורסמה ב 10/04/2018 ע״י גאיה ישעיה