מורים היוצרים ביוזמתם מרחב למידה כיתתיים או מקצועיים (לתחום דעת מסוים)- חלק א'

מורים היוצרים ביוזמתכם מרחב למידה כיתתיים או מקצועיים ( לתחום דעת מסוים) ממשיכים לפעול וליזום בבתי הספר בארץ. הם מנצלים כלים מתוקשבים על מנת ליצור את מרחב הלמידה המתוקשב ולהעשיר אותו בתכנים על מנת לאתגר את התלמידים . יש מורים שמנצלים את כלי התקשוב היעילים של פלטפורמת MOODLE , כגון המורה שרה אור מביה"ס חט"ב ע"ש י.בן צבי בפ"ת שפיתחה מרחב למידה מתוקשב בביולוגיה .  מרחב למידה מתוקשב זה שבנתה שרה אור כולל הצגת פעילות אחרונה, הצגת מונחים מתוך האגרון , עדכונים שטופים מתוך אתר הידען ( על מנת ליצור סקרנות ועניין אצל התלמידים) וארגון התכנים בביולוגיה במוקד דף הבית.

ראה גם :

מרחב למידה כיתתי מתוקשב לכיתות ג' , המורה ליאורה לוי , ביה"ס ע"ש יצחק רבין ( נשר), מרחב למידה מתוקשב  היוצר עניין וסקרנות , עשיר בתכנים הכולל את המדורים הבאים : מידע כיתתי, העשרה, פורום כיתתי, סקרים .

לפריט זה התפרסמו 1 תגובות

רציתי ליצור אתר