מה תלמידים יכולים להרגיש? "זה ככה, אין מה לחשוב"

ד"ר איריס בקשי –ברוש המתעדת קולות של תלמידים בבתי ספר מראיינת תלמידים לגבי תפיסותיהם את הקשר בין המורים והשותפות בין המורים והתלמידים. הדגש בתיעוד האתנוגראפי הוא על תפיסות התלמידים לגבי הארגון של ההוראה והשלכות הצד הארגוני על הרגשתם. במהלך הראיונות נחשפו התלמידים גם למודל החינוכי-ארגוני של שיטת הבתים בבתי הספר בארה"ב (תיאודור סייזר) והאפשרויות הגלומות בכך. לדעתה של ד"ר איריס בקשי-ברוש יש מקום להבין את הלך הרוח של התלמידים בביה"ס ולהקנות להם קצת יותר אופטימיות על פי המודל של פרופ' בזיל ברנשטיין הבריטי.

לפריט זה התפרסמו 1 תגובות

איריס שלום,אני עושה מחקר בנושא עמדות של תלמידים ליקויי למידה כלפי החינוך הרגילהשואה בין תלמידים בביה"ס יסודי ותלמידים בחטיבת הביניים.נראה לי שהמחקר שעשית מה תלמידים מרגישים מתאים.. איפה ניתן למצוא אותו במלאו.

פורסמה ב 14/11/2009 ע״י אילנה ויינמן