למידה מאותגרת בעיות בסביבה מקוונת – ספר מומלץ

ספרה השיטתי של פרופסור Maggi-Savin-Bade על למידה מאותגרת בעיות ( (PBL בסביבה מקוונת מעורר עניין רב במכללות ובאוניברסיטאות הבריטיות. הספר שיצא לאור ב2007 , זכה לאחרונה לביקורות טובות ומשמש את המרצים ומורי המורים ברחבי העולם. הספר מציג הלכה למעשה את פרקי תכנון למידה מאותגרת בעיות בסביבה ממוחשבת מנקודת מבט יישומית. הספר מציג כמה וכמה דגמים ודוגמאות להעברת קורס או שיעור מאותגר בעיות (PBL) בסביבה מתוקשבת ואינטרנט. אחד הפרקים בספר חשוב זה דן בסוגיות של הערכת הלומדים בשיטת ה-PBL  בסביבה מקוונת.
Maggi Savin-Baden is Professor of Higher Education Research and Director of the Learning Innovation Group at Coventry University, UK
Savin-Baden, M. (2007). A Practical Guide to Problem-based Learning Online. New York: Routledge. 151 pp. ISBN 10: 0415437881. $41.95 (pbk).

by Maggi Savin-Baden (Author)