ללמוד בבית הספר הכי אקולוגי ויפיפה בעולם…

לימור ליבוביץ מפנה את תשומת לבנו לתיעוד מקורי של מרחב למידה בית-ספרי לא שגרתי ומעורר השראה: "לואי הוא vlogger מהמפורסמים בעולם. בסרטון הזה הוא מבקר בבית הספר הכי אקולוגי בעולם. Green School Bali נמצא באי באלי שבאינדונזיה (מאוד קרוב לאוסטרליה). לואי הוזמן על-ידי אחת המורות לסיור בבית הספר. בסיור מתגלה התכנית הפדגוגית של בית-הספר, בגישה יזמית-קהילתית-אקולוגית".

"בית הספר טובל בצמחייה ומטפח אותה למטרות הזנה – בבית הספר פועל מזנון בו הכריכים עטופים בעלי בננה, כל הגידולים אורגניים כמובן. כל הגישה האקולוגית הזו השפיעה על הקהילה של בית הספר, ורבים מההורים עברו לגור בבקתות מסביב לבית הספר. באמצע בית הספר זורם נהר, ומעליו בנוי גשר במבוק עצום עליו עוברים התלמידים בין השיעורים. מתחתיו הקימו תחנה להמרת אנרגיה לחשמל (כך שבית הספר מספק לעצמו את החשמל)...בית-הספר דוגל במגוון התנסויות (יוגה, ריקוד, טיפול בצמחייה, למידה בחוץ)".

לסקירה המלאה בבלוג של לימור ליבוביץ

ראו גם: