כיצד לעודד תלמידים לכתוב בלוגים איכותיים

המורה ליישומי מחשב ויקי דיוויס היא אחת המורות המצטיינות בארה"ב המפעילה תלמידים במטלות של כתיבת בלוג לאורך כל השנה .
על מנת לעודד את התלמידים ולטפח אצלם גאוות כיתה היא הקימה אתר WIKI  פתוח באינטרנט הנקרא היכל התהילה (Hall of Fame)).
 הוא אתר , Hall of Fame בו כל העולם יכול לצפות,  והוא מטפח את המוטיבציה של התלמידים לכתוב את הבלוגים ולהצטיין בכתיבת המאמרונים שלהם.
 באתר היא מציינת לטובה פוסטים ( מאמרונים )  נבחרים של תלמידים שכתבו בבלוג שלהם .
ראה גם :

פרוייקט אזרחות דיגיטאלית

אחד הפרויקטים המעניינים של ויקי דיוויס , מורה מצטיינת ליישומי מחשב בבתי ספר בארה"ב , הוא פרויקט  בינלאומי בשם  digiteen"
מדובר על  פרוייקט אינטרנט  בינלאומי שסובב סביב התימה של אזרחות דיגיטאלית בימינו. לצרכי הפרויקט הבינלאומי הקימה אתר ייעודי במתכונת  של  wikispace בו מנוהל כל הקשר וחילופי המידע עם בתי  ספר בקטאר, וינה ועוד.
היא הצליחה לטפח פרויקט ערכי ולאתגר את התלמידים והמורים המשתתפים בו .