יישומטיקה: היישומונים במתמטיקה של המרכז הישראלי למצוינות בחינוך

מהם יישומונים?

כלי עזר אינטראקטיביים בעברית ובערבית המסייעים למורה בהוראת המתמטיקה; מטרתם להמחיש לתלמידים נושאים במתמטיקה באופן פשוט, חזותי ואינטראקטיבי, ולהעמיק את החשיבה וההבנה.

אתר יישומטיקה כולל מעל 70 יישומונים העוסקים בכל הנושאים המרכזיים של תכנית הלימודים לשכבות א-ו. לחלק מן היישומונים מצורפים שיעורים מובנים המתאימים לכ- 90 שעות לימוד.

הנה קישור לסרטון המדגים בקצרה 14 יישומונים. הסרטון הוא ללא מילים. ועוד סרטון פופולארי על היישומון "לימוד בעל פה של לוח הכפל": סרטון לוח הכפל

כיצד משתמשים?

היישומונים ומערכי השיעור נמצאים באתר יישומטיקה ומאפשרים למורה להיכנס מכל מקום ובכל זמן.

לכל יישומון מצורף סרטון הסבר ההופך את השימוש בו לידידותי ונוח. בנוסף יש סרטוני הדרכה כלליים על השימוש באתר.

כמו כן המורים יכולים לבנות שיעורים על בסיס היישומון ולשתף אותם עם מורים ותלמידים. לתלמידים יש הרשאת כניסה לאתר, והם יכולים להשתמש ביישומון בכיתה ובביתם.

לאתר יישומטיקה

לפריט זה התפרסמו 3 תגובות

נראה נחמד

פורסמה ב 25/10/2020 ע״י אודיה