טכנולוגיית המידע ובתי ספר יסודיים: למידה מנקודת המבט של התלמיד. ספר חדש.

מאת: Neil Selwyn

Neil Selwyn, John Potter and Sue Cranmer. " Primary Schools and ICT: Learning from Pupil Perspective".

ספר זה, המסתמך על התפיסות והחוויות של 600 תלמידי בית ספר יסודי, בוחן כיצד ניתן לשפר את האספקה של טכנולוגיית המידע (ICT) מפרספקטיבה "מלמטה-למעלה" השוקלת מספר הצעות רדיקליות לעיצוב מחדש של בתי ספר יסודיים כאתרים לשימוש בטכנולוגיה חדשנית ומעצימה.

קיים מספר מעט של מחקרים לגבי שימוש בטכנולוגיית המידע בבתי ספר יסודיים, ומעט מאוד מחקרים קיימים לגבי הפרספקטיבות של התלמידים לגבי השימוש בטכנולוגיות בבתי ספר יסודיים.

ספר זה פונה למחסור ב"קולו של הלומד" בספרות הקיימת על ידי מתן תובנות מעניינות לגבי תפיסותיהם של הילדים את טכנולוגיית המידע.

מרקע זה, הספר מסוגל להעלות מספר הצעות מעשיות לגבי שינויים בטבעם של האספקה ושל הארגון של טכנולוגיית המידע בבתי הספר, וכך יועיל למאמציהם של בתי הספר להיערך בצורה טובה יותר לשימוש בטכנולוגיית המידע בחינוך כך שתענה על צורכי התלמידים.

למידע על הספר באמזון