חידון מקוון עירוני בנושא הקריאה , אשדוד

מזה ארבע שנים, שמקיימים באשדוד חידון בשיטה מקוונת בנושא הקריאה. באמצעות מיזם "אשדוד בסימן קריאה" והחידון המקוון נחשפים התלמידים לעולם הספרים ומתאהבים בעולם הקריאה. המודל הזה יועתק ליישובים אחרים.

במסגרת החידון נדרשו, תלמידי כיתות ד'-ו', לענות על 54 שאלות בנוגע ל- 11 ספרים שקראו מתוך רשימת הספרים ב"מצעד הספרים".

החידון נערך תוך שיתוף פעולה בין מינהל החינוך העירוני, משרד החינוך - מחוז דרום ותוכנית קרב - במהלכו התחלקו התלמידים לצוותים ובמשך שעתיים תמימות נדרשו לענות על 54 שאלות מקוונות ומגוונות בהן נדרשו להוכיח בקיאות בתוכן הספרים שקראו מבעוד מועד, באיתור מידע ברשת האינטרנט באמצעות חיפוש מושכל, בשילוב מיומנויות מידעניות ובעבודת צוות יעילה.

פרויקט "אשדוד בסימן קריאה" תשע"ד ממשיך את פעילותו באופן מואץ אל השלבים החווייתיים ביותר שלו. החידון הייחודי לאשדוד מתקיים מזה ארבע שנים, ביוזמתה של מנהלת מחלקת החינוך, יהודית גרנות, ונוחל הצלחה רבה. ייחודו של החידון באופן החווייתי בו הוא מטמיע את האהבה וההבנה לספר ולמילה הכתובה.

הטופס המקוון

למידע נוסף

לפריט זה התפרסמו 1 תגובות

אלה שמות הילדים שנבחרו להשתתף בחידון העירוני.נועה אברהם ג'1שגיא אזוב ג1אלון לוי ג3אלון נפיוסקיליהי יוספי