התרחבות משמעותית בשימוש במעטפת המידע המתוקשבת LiveBinders

היישום החינוכי LiveBinders עליו כבר דיווחנו בעבר, הולך ונעשה יותר ויותר שכיח בקרב מורים בעולם וגם בישראל רואים ניצנים ראשונים. מדובר בכלי עזר למורים או לתלמידים לארגון המידע ומשאבי המידע שלהם באינטרנט.
היישום מאפשר לחלק את ולארגן את משאבי התכנים (בעיקר אתרי אינטרנט, אבל גם קבצים ) לפי נושאים ולשוניות נושאים. היישום של LiveBinders הוא פשוט והשימוש בו הוא חופשי. יש מורים בארה"ב שמפעילים את התלמידים בכיתה באמצעות LiveBinders ויש , כאמור, מורים אשר בונים את מרכז המשאבים שלהם בהוראה באמצעותו כאשר כל המשאבים ( כתובות אתרים באינטרנט) פתוחים וזמינים באינטרנט. יש מורים אשר דורשים מהתלמידים לבנות את התלקיט (פורטפוליו) הדיגיטאלי שלהם באמצעות LiveBinders. באמצעות היישום ניתן גם להעלות קבצים מסוגים שונים. ניתן לבנות את לשוניות הנושאים בעברית וגם את תת-הנושאים בעברית.

לאתר האינטרנט של היישום

השיפורים האחרונים במנגנון העדכון והעריכה של היישום

יצירת מעטפת מידע באינטרנט ( מומלץ לא להשתמש באופציה של מילוי אוטמאטי ע"י גוגל, לכתוב NO.ׂ

ראה גם:

LiveBinders: מעטפת מתוקשבת לארגון מידע למורים ( מאמר קודם בפורטל מס"ע) .

היישום בעברית שבנה ראובן ורבר לרגל הקורס שהעביר בקיץ 2011 בבואנוס איירס , ארגנטינה

10 Great Ways that Educators are Using LiveBinders

LiveBinders - ePortfolios done easily