השינוי התהליכי בהכשרת המורים במדינת מישגן – אסופת מאמרים

סקירת ביקורת על הספר החדש שיצא לאור בארה"ב והדן בשינוי הנדרש בהכשרת מורים שם . אסופת המאמרים נכתבה ונערכה ע"י  קבוצת חוקרים ומורי מורים מוערכת ומובילה  ביניהם Sharon Feiman-Nemser וJoseph Featherstone- שחברו יחד והוציאו לאור את הספר באמצעות  המכון The Center for the Scholarship of Teaching והוצאת הספרים של אוניברסיטת הרווארד.  החוקרים מנתחים את מרכיבי התכנית המחודשת להכשרת מורים במישגן הידועה בשם Team One teacher education program at Michigan State University  ומגיעים למסקנות לגבי כיווני שינוי שניתן ליישם בעקבות כך ברחבי ארה"ב . החוקרים מתארים ומנתחים  לעומק את תהליכי השינוי בהכשרת המורים מזווית  שונות כאשר המסקנה העיקרית היא שהכשרה המלווה בפעילות תומכת ומעמיקה של קהילה לומדת שיתופית היא המפתח להצלחה.