הרשת החברתית החדשה למטרות למידה So.cl

הרשת החברתית So.cl היא פרויקט ניסיוני שמסייע למצוא תכנים ברשת ולשתף בהם, כפי שעושים סטודנטים כשהם עובדים ביחד.
הרשת החברתית של מיקרוסופט, ששמה So.cl - מבטאים את השם כמו "סושיאל" - לא נועדה להתחרות בפייסבוק. לדברי מיקרוסופט "מדובר בפרויקט מחקר ניסיוני, אשר מתמקד באפשרויות של חיפוש חברתי למטרות למידה". המטרה העיקרית של So.cl היא "לסייע לאנשים למצוא ולשתף תכנים מהרשת כפי שסטודנטים עושים כשהם עובדים ביחד", על ידי שילוב של רשת חברתית וחיפוש.

מלבד שיתוף תכנים, So.cl מאפשרת למשתמשים גם ליצור תכנים משלהם, באמצעות הרכבת תצרף של תכני מדיה ויזואלים. הרשת, שהושקה כשיתוף של מעבדות FUSE (מעבדות עתיד החוויה החברתית של מיקרוסופט) עם אוניברסיטאות נבחרות, כמו אוניברסיטת וושינגטון, אוניברסיטת סירקיוז ואוניברסיטת ניו יורק.

מקור וקרדיט : עיתון דה-מרקר

הרשת החדשה מיועדת בעיקר לסטודנטים ותלמידים