הצלחת מחשבים ניידים מסוג כרומבוק במערכות חינוך בעולם

"מחשב נייד מסוג כרומבוק, המבוסס על מערכת ההפעלה הבסיסית של גוגל , מוכיח עצמו כפתרון טוב, לא לכולם, אבל מה שהוא כן עושה, הוא עושה בצורה טובה ויציבה ומאובטחת. לבתי ספר הוא פתרון מעולה כי אין לך בעיות של וירוסים והמנהל הטכני מקבל מגוגל כלי תחזוקה של כל הכרומבוקים, המורה מקבל חשבון מיוחד ב-Play Store כך שאם הוא מחליט שכל התלמידים צריכים אפליקציה או ספר מסויים, זה מתווסף אוטומטית לכל חשבונות התלמידים, ואם נשבר כרומבוק, אפשר לספק לתלמיד מחשב אחר וכל מה שהתלמיד צריך לעשות הוא לבצע Login פשוט והכל חוזר מיידית. אתם רוצים להשוות זאת לתחזוקת PC?

גוגל עשתה שיעורי בית ולמדה את מה שמיקרוסופט מציעה וגוגל מיישמת את הלקחים שמיקרוסופט עדיין מתעקשת לא ליישם, והתוצאה בסופו של יום – יותר תלמידים שמשתמשים בפתרונות של גוגל, ויותר יצרנים ששמחים למכור כרומבוקים." ( Hetz Ben Hamo).

מקורות המידע

מיקרוסופט נגד כרומבוק – סיבוב שני

Why Chromebooks make sense for education

גוגל ואינטל הציגו 20 דגמי כרומבוק חדשים