הפוטנציאל של סביבות הכשרה סימולטיביות בהכשרת מורים : מגמות וכיוונים

Lisa A. Dieker, Jacqueline A. Rodriguez, Benjamin Lignugaris/Kraft, Michael C. Hynes, and Charles E. Hughes. "The Potential of Simulated Environments in Teacher Education: Current and Future Possibilities", TESE- Teacher Education and Special Education , November 2013.

במאמר זה, המחברים מספקים סיכום לגבי הערכת הסימולציה המתוקשבת בתחום של הכשרת מורים ולגבי שלושה גורמים שיש לשקול אותם כאשר סביבות אלה ממשיכות להתפתח.

המחברים מספקים דוגמא ספציפית של העבודה בשתי אוניברסיטאות המשתמשות בסביבה הוירטואלית, TLE TeachLivE™, בהכשרת מורים. סביבה זו שימשה כבר בהכשרת מורים ב-32 אוניברסיטאות כדי למצוא באופן שיתופי דרכים להגביר את הפרקטיקה של המורים בעת שימוש בכלי מתוקנן שלעתים קרובות נמצא בשימוש ברפואה, בעסקים, באימון צבאי ובסימולציה וירטואלית. קישור לתקציר המאמר באנגלית ראה גם סקירה בנושא: סביבות סימולציה מתוקשבות להכשרת מורים בעולם.

קישור לתקציר המאמר באנגלית

ראה גם סקירה בנושא: