המורים בבריטניה במאבק על עוזרי ההוראה החיוניים לעבודתם

Cherryl Drabble. "Teacher's plea to Gove: don't take away my teaching assistants", the guardian.

המחברת היא חלק מצוות מנהיגות בבית הספר Highfurlong, בית ספר לחינוך מיוחד   ב- Blackpool והחלה את הקריירה שלה כעוזרת הוראה.

המחברת מלמדת בבית ספר לחינוך מיוחד ופונה לשר החינוך הבריטי, שהודיע כי יקצץ בעוזרי ההוראה.

היא מתארת את עבודתם של עוזרי ההוראה בבית הספר לחינוך מיוחד, שבו היא מלמדת.

היא מספרת שעוזרי ההוראה שלה משתתפים בתכנון הפעילויות בכיתה מדי סמסטר.

בנוסף, כל עוזר הוראה הוכשר במיוחד לתפקיד מסוים בהתאם לתחומי העניין שלהם וכישוריהם.
עוזרת הוראה אחת היא מתכנתת מכשירי תקשורת חלופיים עבור ילדים בעלי צרכים מיוחדים.
עוזר הוראה אחר הוכשר בתרפיה ומכשיר כעת בתי ספר אחרים לעשות תרפיה משלהם.
מספר עוזרי הוראה הוכשרו לתת הזנה דרך צינורות או לתת חמצן לילדים בעלי בעיות רפואיות.
אחת מעוזרות ההוראה שלה אחראית על תכנית הלימודים התחושתית של כלל בית הספר.

בבית הספר יש כ-20 עוזרי הוראה שהוכשרו לעבודתם ומבצעים את עבודתם בצורה רגישה עם ילדים בעלי צרכים מיוחדים.
כל עוזרי ההוראה בבית הספר הוכשרו לעבוד עם הילדים על המחשב.
רוב הילדים הלומדים בבית ספר זה אינם יכולים לכתוב.
על כן, העזרה של עוזרי ההוראה חיונית.

עוזרת ההערכה של המחברת היא עוזרת הוראה, המקלה עבורה את עבודתה.

עוזר הוראה אחר זכה בפרסים עבור הובלת יוזמה והוא חיוני בסיוע לתלמידים בבית הספר להצליח בתחום זה.
עוזרת הוראה מוכשרת מאוד היא מורה לשחייה והתעמלות. היא מתאימה את החינוך הגופני לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים כדי לאפשר להם גישה למשחקי ספורט.

עוזרת ההוראה האחרונה היא מנהלת הרשת. היא דואגת שרשת הטכנולוגיה של כל בית הספר תפעל.

המחברת טוענת גם כי עוזרי הוראה מרוויחים שכר נמוך מאוד עבור כישוריהם ועבודתם.

ובבית הספר שבו היא עובדת עוזרי ההוראה עושים עבודתם עבור ילדים בעלי צרכים מיוחדים משום שהם רוצים לשפר את חייהם עבורם.

קישור לתקציר המאמר באנגלית