הכיתה האינטראקטיבית

סביבת התכנים המקוונים הפעילה הנקראת עתה "הכיתה האינטראקטיבית" שפותחה לאחרונה ע"י אנציקלופדיית YNET  בשיתוף מט"ח ראויה להערכה מיוחדת. מדובר בסביבת העשרת תוכן מאתגרת ומסקרנת לתלמידים המציגה כל הזמן נושאים מעודכנים שמרביתם בעלי זיקה לתוכניות הלימודים. הפריסה והארגון של סביבת התכנים המקוונים היא מסקרנת גם מנקודת המבט של התלמיד וגם מנקודת המבט של המורה. בסביבת תכנים זו ניתן למצוא גם תיבות תוכן משלימות ומאתגרות כגון "היכל התהילה" (למשל , סקירה על "המונדיאל הראשון") " זו הארץ" ( לדוגמא: "מונטיפיורי מבקר בארץ") .
במדור הנקרא "שיעור ביולוגיה"  ניתן , למצוא תכנים מעודכנים ומאתגרים סביב נושאים הרלבנטיים לתחומים ביולוגיים שונים ומגוונים. הנה לדוגמא נושא שהוצג באופן ייעודי ומעמיק בסביבת הכיתה האינטראקטיבית :  אבולוציה אנושית - פרויקט מיוחד באתר הכיתה האינטראקטיבית. אבולוציה אנושית - הכיתה האינטראקטיבית ( מי היו אבותיו של האדם המודרני? בואו להכיר מקרוב את החוליות הקודמות בשרשרת האבולוציה האנושית ) .
קישור לסביבת הכיתה האינטראקטיבית

לפריט זה התפרסמו 1 תגובות