היתרונות של מצגת מרחבית על פני מצגת לינארית

כבר פרסמנו על המהפכה השקטה המתחילה להירקם מבחינת דרכי ההעברה וההכנה של מצגות לתלמידים וסטודנטים , אבל מגיעות עוד עדויות מגורמים חינוכיים שונים בחו"ל על יעילות התפיסה החדשנית של Prezi.
עדיין אין מחקרים אמפיריים על יתרונות התצוגה המרחבית מבחינת סטודנטים או תלמידים , אך מדיווחים אקראיים של מורים ומרצים שמגיעים מארה"ב ומהונגריה עולה כי רמת התעניינות הקוגניטיבית של הלומדים היא ערנית יותר.
התצוגה היא מרחבית ולא לינארית ויש בה כדי לשפר את ההתעניינות של הלומד כי זיכרונו מטיב לקלוט בראייה מרחבית ולא לינארית. הנה דוגמא של מצגת שנערכה לאחרונה  בארה"ב על עיקרי התפיסה של טקסונומית בלום . המצגת פותחה באופן יחידני על בסיס תוכנת פרזי החדשנית.

זוכרים אתהפוסט הזה   שנכתב לפני כמעט 4 שנים?

לפריט זה התפרסמו 1 תגובות

הצתרפו לקבוצת הפייסבוק "אפשר גם בעברית prezi" לעזרה, רעיונות וכדי שתהיה תמיכה בעברית בprezi.

פורסמה ב 10/11/2010 ע״י ליאור