הטלביזיה החינוכית מעלה לאינטרנט קטעי וידאו מהארכיון לצפייה חופשית

משרד החינוך והטלוויזיה החינוכית הקימו מאגר מידע אינטרנטי בשם ’מידע מדיה’. המאגר ישמש ככלי עזר לימודי להעשרת תהליכי ההוראה והלמידה, ויוטמעו בו תוכניות טלוויזיה, לרבות תוכניות שהפיקה החינוכית, סרטים, דפי הנחיה למורים, דפי הפעלה לתלמידים, תוכניות לימודים, עבודות נבחרות של תלמידים וכו’.

קהל היעד העתיד להשתמש במאגר מורכב מהסגל הפדגוגי של משרד החינוך, לרבות מפקחים, רכזים, מדריכים, מורים ותלמידים.

חומרי הלימוד, מחולקים על פי קטגוריות המופיעות מצד ימין, אך ניתן גם לבצע חיפוש חופשי ולחתוך בתוצאות החיפוש על פי גיל קהל היעד, סוג (קטעי וידאו, קטעי שמע, קישורים ויישומים), ושפה (עברית, ערבית, אנגלית ואחרות). קטעי הווידאו ניתנים לצפייה בטכנולוגית סטרימניג באמצעות נגן המשולב באתר או במסך מלא.
במהלך ארבעה חודשים החל מספטמבר 2006 נערך פיילוט במסגרתו הועלו לאתר כ-650 פריטים. הפיילוט עסק בשני תחומי דעת: אזרחות לתלמידי העל יסודי ומדע וטכנולוגיה ליסודי ולחטיבות הביניים.
בשלב זה מוטמע המאגר בעיקר בחטיבות הביניים, בתחומים: מדעים, אזרחות, מורשת וחינוך.