בתי ספר תיכוניים קטנים בארה"ב מרעיון חינוכי להצלחה בשטח

יעקב הכט מדווח על ביקור משלחת אנשי החינוך הישראליים בחודש מאי 2012 בבתי ספר ייחודיים בארה"ב:

"יום רביעי התחיל בבית ספר הקסום של אורבן-אקדמי אחד מבתי הספר שמובילים את רעיון "בתי הספר הקטנים". מודל של חלוקת בית הספר הגדול של אלפי תלמידים למספר בתי ספר קטנים ביני מאה עד חמש מאות תלמידים. במתחם שביקרנו היום קיימים שישה בתי ספר קטנים, שאורבן אקדמי הוא אחד מהם, אורבן אקדמי הוא בית ספר לנוער בסיכון של ניו יורק, אתם מוזמנים לצפות בסרט מקסים שנעשה על בית הספר."

Small School in The Big Apple
Urban Academy has just 150 students and is one of six small schools in the Julia Richmond complex, New York. Ann Cook, co-director, explains how it operates ...

הוספנו לדיווח הקצר הזה רשימת מחקרים ומאמרים שצוות פורטל מס"ע אסף בנושא בתי הספר הקטנים בשנים האחרונות.

עוד על ביה"ס אורבן אקדמי בניו יורק - אתר האינטרנט של ביה"ס

Testing Is Anything But Standard at the Urban Academy