הכתובת היא ככל הנראה על הקיר.
 מחשבים ניידים לכל תלמידי ביה"ס היא מציאות שתהיה קיימת בכל בתי הספר בשנים הקרובות. בתי ספר לא מחכים ליוזמות ממשלתיות , הם יוזמים בעצמם מהלכים להצטיידות תלמידים במחשבים ניידים . מגמה זו ניכרת במיוחד בקנדה ובארה"ב שם יוזמים בתי הספר בעצמם מהלכים לעידוד התלמידים להצטייד במחשבים ניידים ולעתים אפילו מחייבים את התלמידים וההורים להצטייד במחשבים ניידים. המהלך הזה בארה"ב ובקנדה  קיבל תנופה לאחר היוזמה של מושל קליפורניה לאפשר לבתי ספר להחליף את ספרי הלימודי במאגרי מידע ובמקורות מידע דיגיטאליים . ההערכה היא שתוך 5 שנים מרבית תלמידי בתי הספר התיכוניים בארה"ב יגיעו לביה"ס עם מחשבים ניידים.
נוכח מגמה מתחזקת זו , צריכים בתי הספר להקדיש יותר מחשבה להתפתחות המקצועית של המורים בתחומי שיטות ההוראה המתוקשבות , אך נראה כי עיקר תשומת הלב הוא נושא החומרה והצטיידות המחשבים.
ראה גם :

Starting School Laptop Programs: Lessons Learned (מצורף כקובץ בצד)