ארה"ב : מועדון מתמטיקה בבית הספר היסודי לאחר שעות הלימודים: הגברת ההישגיות ועידוד מורים לעתיד

Sherman, Helene J. catapano, Susan. " After-School Elementary School Mathematics Club: Enhancing Achievement and Encouraging Future Teachers", Educational Research Quarterly; Sep 2011, Vol. 35 Issue 1, p3-16.

המאמר דן בתוצאותיה של התכנית "שיפור המתמטיקה שמבטיח מצוינות" (Mathematics Improvement That Ensures Excellence (MITEE)), תכנית הדרכה במתמטיקה לאחר שעות הלימודים בארה"ב, שמטרתה לשפר את ההבנה הקונספטואלית במתמטיקה ואת רמת המיומנויות הפרוצדורליות של תלמידי כיתות ב' ו-ה ומעודד בוגרי כיתה ט' לשאוף לקריירה בהוראה. המאמר סוקר את התכנית מתחילתה דרך המאמץ המשותף בין מחוז בית הספר העירוני לאוניברסיטה במערב התיכון, יחד עם סטודנטים להכשרת מורים ומתנדבים בקהילה, ומתאר את המשתתפים השונים ואת הפעילויות בתכנית. המאמר מציין שהתכנית עמדה בהצלחה ביעדים האקדמיים שהציבה לעצמה.

לפריט זה התפרסמו 1 תגובות

פורסמה ב 04/03/2013 ע״י שלמה יונה