אפשר גם ללמוד אזרחות בדרך אחרת: אתר ל"הגשת" עבודה

תלמידיו של המורה לאזרחות אביב צמח מסיימים בימים אלו בימים אלו את מטלת הביצוע שלהם באזרחות.

השנה הוא בחר להתנסות עם כיתת אומ"ץ בעבודה על "תלקיט עיתונות", שהתבססה, רובה ככולה, על עיתונות דיגיטלית. העבודה התנהלה על גבי בלוגיה, כסוג של פורטפוליו דיגיטלי שליווה את העבודה.

אביב צמח , ללא ספק אחד המורים המתוקשבים הכי יצירתיים בארץ, יצר עבור התלמידים "שלד" של אתר על תשתית google להגשת העבודה.

הרעיון של פורפוליו דיגיטאלי פעיל מיושם  בהצלחה בכיתת לימוד רגילה בביה"ס תיכון. יוזמה הצומחת בשדה ע"י מורים היא תמיד מבורכת !

להמשך הדיווח בבלוג של אביב צמח .

לפריט זה התפרסמו 2 תגובות

שלוםאני מחנך ומלמד אזרחות כיתות רגילות וגם כיתות אתגר ומבר ועבורם אני תמיד מנסה לחפש אפשרויות לימוד שונות ומגוונות.

פורסמה ב 24/07/2013 ע״י איתן אברהם

לאביב שלום רב. ברצוני להתנסות השנה במטלת הביצוע כ"תלקיט עיתונות". האם תוכל לשלוח לי למייל מחוונים, דוגמאות, רעיונות לנושאים וכל דבר אחר שיכול להכין אותי להדרכת התלמידים. מודה לך מראשנעמה קוגן, רכזת אזרחות "אורט קריית מוצקין" חט"ע.

פורסמה ב 03/10/2013 ע״י נעמה קוגן