אלימות ברשתות החברתיות – חדש ב"בין הצלצולים"

מאת; מערכת קו לחינוך

אתר בין הצלצולים, שמטרתו לסייע למורים להתמודד עם האלימות בבית הספר, העלה לאחרונה לרשת האינטרנט אתר משנה נוסף, שעוסק באלימות ברשתות החברתיות. בין הצלצולים הוא אתר שנוסד בשיתוף פעולה של מטח והסתדרות המורים. האתר מכיל מאות פריטי תוכן שעוסקים בתופעת האלימות בבתי הספר בפרט ובין ילדים ובני נוער בכלל. בין היתר מכיל האתר סרטוני הדרכה, מערכי שיעור, מצגות ודפי עבודה בנושא זה.

הפרק החדש באתר, שמתמקד ברשתות חברתיות, מכיל מידע נרחב בכל הקשור לפעילות חברתית ברשת האינטרנט. כיום רוב התלמידים נמצאים בפייסבוק, בטוויטר, ביו-טיוב או באינסטגרם. כידוע, לא אחת מתנהלת בין התלמידים שברשת פעילות פוגענית, שקשה מאוד להתמודד אתה והשלכותיה עלולות להיות קשות. האתר החדש מציג מידע שוטף בנושא ופעילויות אינטראקטיביות. אחת הסוגיות שעמן מתמודד האתר היא, למשל, איך להגיב בסיטואציות שונות. האתר מכיל גם פורום להורים, המעוניינים לקבל מידע מקצועי בנושא.
לאתר

מקור וקרדיט : "קו לחינוך"