מקומיות, קוסמופוליטיות ואינטרנציונליזציה בחינוך

ימיני, מ' (2015). מקומיות, קוסמופוליטיות ואינטרנציונליזציה בחינוך. ירושלים: מאגנס.

מקומיות, קוסמופוליטיות ואינטרנציונליזציה בחינוך -- ספר ראשון היוצא לאור בעברית, הסוקר ומנתח בצורה מקיפה היבטים שונים של תהליך האינטרנציונליזציה במערכת החינוך בישראל.

הספר עוסק במדיניות ובמנהל החינוך בהקשרים גלובליים, בין־לאומיים ובין-תרבותיים, ומציע תמונה עדכנית ורב־גונית של חזית המחקר בתחום זה. פרקיו התאורטיים מספקים הבנה מעמיקה של הנושא ודנים בהשפעת הגלובליזציה על החינוך, תוך התמקדות במערכת החינוך הישראלית.

הספר מיועד לכל העוסקים והמתעניינים בחינוך, ובמיוחד לחוקרות ולחוקרים בתחום זה.

ד"ר מירי ימיני, מחלוצות החוקרות בתחום האינטרנציונליזציה בחינוך בעולם, מרצה בבית הספר לחינוך באוניברסיטת תל אביב. מחקריה עוסקים בהבנת ההשפעה של התהליכים הגלובליים על מערכות החינוך בארץ ובעולם. מאמריה פורסמו בכתבי עת בין-לאומיים מובילים.

להוצאת הספרים ע"ש י"ל מאגנס

תוכן עניינים ומבוא