מורים, תלמידים ועולמות וירטואליים- כנס מופ"ת 2009- הכנס השנתי לתקשוב בחינוך ובהוראה

כנס מופ"ת 2009- הכנס השנתי לתקשוב בחינוך ובהוראה
מורים, תלמידים ועולמות וירטואליים
יתקיים ביום ד', כ"ה בטבת תשס"ט, 21.1.09,
במכון מופ"ת, רח' שושנה פרסיץ 3, קריית החינוך תל אביב.
 העולמות הוירטואליים חודרים יותר ויותר לעולמם של בני הנוער ואף של הילדים. בתוך עולמות אלה הם יוצרים לעצמם "סביבה קיומית" שהוריהם ומוריהם נשארים מחוצה לה, ולפעמים אף אינם מודעים לקיומה. העולמות הוירטואליים משפיעים על הדור הצעיר במידה הולכת וגדלה עד שאין אנו יכולים להתעלם מהם. צריכים אנו להכירם ולנסות להבין מהו כיוון התפתחותם: מה טיב השפעתם על בני הדור הצעיר ותרבותו? האם על מערכת החינוך לעמוד מנגד, או שמא היא יכולה וצריכה לגייס את העולמות הווירטואליים ולשלבם בעולם החינוך?
יו"ר הכנס: ד"ר עוזי מלמד, מומחה בתחום התקשוב בחינוך.
בין המרצים: פרופ' רוני אבירם- אוניברסיטת באר שבע, ד"ר דוד פסיג- אוניברסיטת בר אילן, ד"ר ישע סיון- מעבדות מטא-וורס בע"מ ושנקר- בית ספר גבוה להנדסה ולעיצוב.
לפרטים נוספים ולהרשמה יש להיכנס לקישור:
הכנס הנו ללא תשלום אך מותנה בהרשמה מראש כי מספר המקומות מוגבל!