מורים מחויבים, מעוררי השראה ובריאים: כיצד סביבת בית הספר וגורמים הנעתיים מסייעים לתפקוד אופטימלי בתחילת הקריירה?

Fernet, Claude; Trepanier, Sarah-Genevieve; Austin, Stephanie; Levesque-Cote, Julie. Committed, inspiring, and healthy teachers: How do school environment and motivational factors facilitate optimal functioning at career start? Teaching & Teacher Education, Oct2016, Vol. 59, p481-491

מחקר זה מכוון להעמיק את הבנת התפקיד של הנעה לעבודה (work motivation) אצל מורים בתחילת הקריירה. המשתתפים היו 589 מורים מתחילים קנדיים-צרפתיים העובדים בבתי ספר יסודיים ותיכוניים ציבוריים.

בנוסף לקביעת צורות ההנעה (אוטונומית לעומת מבוקרת) שמניעות את המורים בשלוש השנים הראשונות של הקריירה שלהם, התוצאות מספקות תמיכה עבור מודל המסביר את הנתיבים ההנעתיים שעל פיהם גורמים בסביבת בית הספר (עומס עבודה, פיקוח, הכרה ותחושה של קהילתיות) קשורים לבריאות הפסיכולוגית של המורים (שחיקה רגשית), עמדה כלפי התפקיד (מחויבות תעסוקתית) והתנהגות בכיתה (אקלים שמטפח את תשומת ליבם של תלמידים).

קישור למאמר המלא באנגלית

ראו גם:

אוריינטציות קריירה ותרבויות קריירה: גישות אינדיבידואליות וארגוניות לקריירות של מורים מתחילים