לחשוב מחדש במציאות משתנה

אורנה שץ-אופנהיימר. לחשוב מחדש במציאות משתנה" . הוצאת כרמל 2014 .

פרופסור פרנקנשטיין (1905-1990) היה ממקימי בית הספר לחינוך באוניברסיטה העברית, חתן פרס ישראל ויוזם התכניות הייחודיות "הפרוייקט" של התיכון על יד האוניברסיטה ו"הוראה משקמת".

הספר מיועד למורים, לאנשי חינוך, למעצבי מדיניות חינוכית ולכל מי שמתעניינים בתהליכי הלמידה וההוראה המדגישים את טיפוח החשיבה בלמידה על-פי גישה הוליסטית, זו המכירה במכלול חלקי אישיותו של הלומד.

ד"ר אורנה שץ-אופנהיימר היא בעלת תואר שלישי בפסיכולוגיה חינוכית מטעם האוניברסיטה העברית בירושלים; מרצה במחלקה לתעודת הוראה בבית הספר לחינוך באוניברסיטה העברית וכן בלימודי תואר שני במכללה האקדמית לחינוך ע"ש דוד ילין. המחברת עבדה במחיצתו של פרופ´ קרל פרנקנשטיין ומלמדת על אודות משנתו החינוכית וכן היא עוסקת במחקר פדגוגי דידקטי ובמחקר איכותני נרטיבי.

למידע נוסף אודות הספר בהוצאת כרמל

לתוכן העניינים של הספר