מה מרוויח הצופה? היבטים מימטיים של למידה באמצעות תצפית מבוססת סימולציה בהכשרת מורים
Frei-Landau, R., Orland-Barak, L., Muchnick-Rozonov, Y. (2022). What's in it for the observer? Mimetic aspects of learning through observation in simulation-based learning in teacher education, Teaching and Teacher Education, 113, https://doi.org/10.1016/j.tate.2022.103682.
עיקרי הדברים:
- המחקר העלה ארבע תמות המציינות למידה מימטית:
-
- תצפית חושית רב-אופנית;
- אימוץ נקודות מבט מרובות;
- מעורבות רגשית מאוזנת;
- חשיבה ביקורתית קוגניטיבית.
- המחקר מדגיש את היתרונות של חוויות תצפית מבוססות-סימולציה בהכשרת מורים
- למידה מבוססת סימולציה צריכה להיות מרכיב אינטגרלי בתכניות הלימודים להכשרת מורים, במיוחד לאור מה שקרה במהלך מגפת הקורונה (ויכול לקרות שוב בעתיד), כאשר הוטלו דרישות ריחוק חברתי והזדמנויות לתצפית עמיתים היו מוגבלות
- כדי לשפר עוד יותר את חוויית הלמידה מבוססת הסימולציה, המאמצים צריכים להתמקד בדרכים להבטיח ששלב התצפית מאפשר תהליכי למידה מכווני-עצמי
ניתן לקדם למידה מקצועית של מורים באמצעות למידה מבוססת סימולציה (SBL). פרקטיקה זו כוללת למידה שיתופית (Tutticci et al., 2018), היבט שאותגר על-ידי דרישות הריחוק החברתי של הקורונה (Frei-Landau, 2020). המציאות המורכבת הזו שימשה כרקע לחקר המקרה המעמיק המוצג כאן, אשר בחן את חוויות הלמידה של צופי SBL בהקשר של מורים פעילים המשתתפים בסדנאות הכשרת מורים מבוססות SBL, שנערכו במרכז סימולציה הממוקם במכללה להכשרת מורים בישראל.
לקריאה נוספת: כל סיכומי המאמרים בנושא סימולציות
ניתן לקדם למידה מקצועית של מורים באמצעות למידה מבוססת סימולציה (SBL). פרקטיקה זו כוללת למידה שיתופית (Tutticci et al., 2018), היבט שאותגר על-ידי דרישות הריחוק החברתי של הקורונה (Frei-Landau, 2020). המציאות המורכבת הזו שימשה כרקע לחקר המקרה המעמיק המוצג כאן, אשר בחן את חוויות הלמידה של צופי SBL בהקשר של מורים פעילים המשתתפים בסדנאות הכשרת מורים מבוססות SBL, שנערכו במרכז סימולציה הממוקם במכללה להכשרת מורים בישראל.
החוקרות השתמשו בתיאוריית הלמידה המימטית לחקור את הממדים המימטיים של SBL, תוך התמקדות בחוויות התצפית של משתתפי הסדנה. ספרות ה-SBL מדגישה את חשיבותם של גורמים חיצוניים כמו תפקיד המדריך ותהליך התחקיר בקידום החוויה (Cohen et al., 2020). עם זאת, תפקידם של תהליכי למידה תוך-אישיים מכווני-עצמי במהלך SBL, במיוחד של צופי ה-SBL בתחום החינוך, הוזנח.
הבנת התהליכים התוך-אישיים, החורגים מעבר לגורמים חיצוניים, עשויה לספק תובנות לגבי כיצד למידה באמצעות סימולציות באה לידי ביטוי וכתוצאה מכך, כיצד לתכנן סימולציות באופן המיטבי כדי למקסם את הפוטנציאל שלהן. הזמן הוא קריטי בחזית זו, בהתחשב בצורך להתאים סימולציות קליניות לעולם המשתנה, שבו אינטראקציה פנים אל פנים והדרכה אישית אינן תמיד אפשריות (Sullivan et al., 2020).
מטרת המחקר
מטרת חקר המקרה החקרני הזה הייתה להשיג תובנה לתוך חווית הלמידה המוזנחת של "צופים" בסימולציה, דרך העדשה של תאוריית הלמידה המימטית.
מתודולוגיה
חמישים ותשעה מורים פעילים השתתפו בחמש סדנאות סימולציה בנות ארבע שעות. הנתונים נאספו באמצעות ראיונות חצי-מובנים (15), קבוצת מיקוד, ורפלקציות של משתתפים (59), ועברו ניתוח תוכן ולשוני. ארבע תמות המציינות למידה מימטית עלו: תצפית חושית רב-אופנית; אימוץ נקודות מבט מרובות; מעורבות רגשית מאוזנת; וחשיבה ביקורתית קוגניטיבית. המחקר מדגיש את היתרונות של חוויות תצפית מבוססות-סימולציה בהכשרת מורים.
ממצאים
הניתוח הלשוני תמך במרכזיות התצפית במהלך SBL, דרך ההישנות המזוהה של שלושה סוגי פעלים של "תצפית": רואה, מביט, וצופה (222 פעמים, בצורות שונות). למשל, סוג הפועל "רואה" היה בשימוש דרך ארבעה אסימוני פועל שונים: "אני רואה, ראיתי, לראות, אנחנו רואים." ממצא זה חיזק את מסקנתנו שתצפית היא אלמנט משמעותי ב-SBL. יתר על כן, הניתוח הראה שמתוך 222 הפעמים בהן נעשה שימוש באסימוני פועל של "תצפית", ב-151 מקרים (68%), הם הופיעו יחד עם ביטויים המציינים חוויות למידה (כלומר, ביטויים כמו "למדתי," "הבנתי," "אתה מבין," ו"התבהר" [Q2]).
ממצא זה מרמז שפאזת התצפית במהלך SBL אכן יכולה להתפרש כחוויית למידה משמעותית. ממצאים אלה עולים בקנה אחד עם עקרונות הלמידה המימטית המתייחסים לפעילות התצפית כאלמנט מפתח בתהליך הלמידה (Billett, 2014). כך למשל, הביטוי "לראות" הופיע 47 פעמים בטקסט; ב-38 מתוך הפעמים הללו (81%), הוא הופיע יחד עם ביטויים המייצגים חוויות למידה. האחוז הגבוה ביותר של אסימוני הפועל הללו שהופיעו יחד עם חוויות למידה שתוארו על ידי משתתפי הסימולציה היו: "ראיתי," "לראות" (81% כל אחד), ו"אנחנו רואים" (74%), מסוג "רואה"; "להביט" (83%), "הבטתי" (81%), "אני מביט" (80%), מסוג הפועל "מביט"; ו"אני צופה" (100%), מסוג "צופה".
באופן מעניין, רבים מאסימוני הפועל שהיו להם שיעור ההופעה המשותפת הגבוה ביותר עם תיאורי למידה היו מוטים בגוף ראשון יחיד, המציין צורה פעילה של הפועל. ממצא זה גם עולה בקנה אחד עם עקרונות הלמידה המימטית, המתארים למידה כתהליך למידה מבוסס-תצפית, מכוון-אישית ופעיל, שהלומד חווה באופן אוטונומי (Gallese, 2009).
לבסוף, הניתוח הראה ש-60 (40%) מתוך 151 ההופעות המשותפות של סוגי פועל "תצפית" עם "למידה" הופיעו בחלקי תמליל שהתייחסו ספציפית לשלב התרחיש המדומה במחזור ה-SBL [Q3]. לכן, נראה שהמפגש המדומה היה פלטפורמה משמעותית ללמידה מבוססת-תצפית במהלך SBL. בהתחשב בממצא זה, השתמשו החוקרות בהמשך בניתוח תוכן כדי לאפיין את חווית הצופים בסימולציה במהלך SBL.
התמקדות בזיהוי ממדים מימטיים המעורבים בצפייה בתרחישים המדומים. ניתוח התוכן חשף שלמידה דרך סימולציות כוללת היבטים של למידה מימטית דרך תצפית, המערבים תחומים תפיסתיים, רגשיים, חברתיים-רגשיים, וקוגניטיביים.
מודל תצפית הלמידה ב-SBL שעלה מהממצאים מורכב משלוש שכבות: פנימית, אמצעית וחיצונית. השכבה הפנימית מציגה את ארבעת הנושאים המציינים את מאפייני חוויית הלמידה של הצופים ב-SBL: (1) חווית אותנטיות דרך תצפית חושית רב-אופנית, (2) תחושה של מעורבות רגשית מאוזנת, (3) השגת נקודות מבט מרובות, ו-(4) הפעלת חשיבה קוגניטיבית ביקורתית. השכבה האמצעית ממחישה את ההשלכות ללמידה מהממדים השונים של חוויית התצפית. השכבה החיצונית מייצגת את ארבעת תחומי הלמידה מחוויית התצפית: תחומים תפיסתיים, רגשיים, חברתיים-רגשיים, וקוגניטיביים.
דיון
המחקר הנוכחי מספק תובנות לגבי הממדים המימטיים של חוויית הלמידה של צופי הסימולציה. ההיבטים המימטיים המזוהים של הלמידה כללו תצפית חושית רב-אופנית, שהעצימה את האותנטיות של החוויה ואפשרה חיקוי מדומיין; מעורבות רגשית מאוזנת, שאפשרה התבוננות פנימית אובייקטיבית נטולת איום; מבט מנקודות מבט מרובות, שהוביל למנטליזציה ומידול; וחשיבה קוגניטיבית ביקורתית, שהובילה לתובנות למידה מפורשות ומרומזות.
תרומת המחקר
מחקר זה תורם לספרות הקיימת על השימוש ב-SBL בהכשרת מורים במספר דרכים. תיאורטית, הוא מציע לאמץ עדשה פרשנית חדשה - דהיינו, הבנת התצפית בסימולציות כחוויית למידה מימטית. תפיסה זו, בתורה, יש לה השלכות מעשיות, המדגישות את היתרונות של צפייה בסימולציות ומדגישות את החשיבות של מתן הזדמנויות למורים לצפות בסימולציות חיות. לכן, SBL צריך להיות מרכיב אינטגרלי בתכניות הלימודים להכשרת מורים, במיוחד לאור מה שקרה במהלך מגפת הקורונה (ויכול לקרות שוב בעתיד), כאשר הוטלו דרישות ריחוק חברתי והזדמנויות לתצפית עמיתים היו מוגבלות.
המחקר הקיים טוען שלמידה דרך סימולציה מצריכה מדריך מיומן, שיודע כיצד לעודד רפלקציה עצמית ולקדם למידה (Breckwoldt et al., 2014; Rall et al., 2000; Seropian, 2003). בהתאם לכך, המלצות קודמות לשיפור חוויית ה-SBL התמקדו בתחקור והדרכה (למשל, Stocker et al., 2014).
מחקר זה, עם זאת, מציע שמכיוון שהחוויה המדומה מייצרת תהליכי למידה מימטיים תוך-אישיים, דגש יתר על הנחיות חיצוניות הניתנות על ידי המדריך במהלך שלב הצפייה בסימולציה עלול, באופן פרדוקסלי, לעכב למידה במקום לקדם אותה. למשל, פעילויות פרוצדורליות, כמו לדרוש מהלומדים למלא טפסים או לענות על שאלות מנחות (שמטרתן המקורית הייתה להפנות את תשומת לב הלומדים להיבטים חשובים) בזמן שהם צופים בתרחיש המדומה עלולות, למעשה, לגרום להם להתמקד בדרישות חיצוניות, ובכך למנוע מהם את ההזדמנות למקד את מחשבותיהם פנימה, מה שמוביל למעורבות טבעית בלמידה.
לכן, החוקרות טוענות שכדי לשפר עוד יותר את חוויית ה-SBL, המאמצים צריכים להתמקד בדרכים להבטיח ששלב התצפית מאפשר תהליכי למידה מכווני-עצמי. היבט חשוב נוסף שדורש תשומת לב נוספת הוא תהליך הרפלקציה שעומד בבסיס הלמידה דרך סימולציה, שבדרך כלל מיוחס לשלב התחקור המונחה על ידי המדריך (Neill & Wotton, 2011; Savoldelli et al., 2006). המחקר מראה שתהליכי רפלקציה והתבוננות פנימית נוכחים עוד לפני שלב התחקור ולמעשה, מתחילים במהלך שלב התצפית. תובנה זו מרחיבה את ההבנה לגבי למידה דרך סימולציות מעבר לתפקיד התיווך המודרך. כמובן, חשיבות התיווך הבין-אישי אינה מוטלת בספק; במקום זאת, החוקרות מבקשות להדגיש שלמידה דרך סימולציה אינה מוגבלת להדרכה ישירה של מדריך, מכיוון שהיא מקודמת גם על ידי מנגנונים מכווני-עצמי.
ביבליוגרפיה
- Anthony, 2005
AntConc: Design and development of a freeware corpus analysis toolkit for the technical writing classroomIPCC 2005. Proceedings. International professional communication conference, 2005, IEEE (2005, July), pp. 729-737
- Barsalou, 2008
Grounded cognitionAnnual Review of Psychology, 59 (2008), pp. 617-645
- Barsalou, 2009
Simulation, situated conceptualisation, and predictionPhilosophical Transactions of the Royal Society B, 364 (2009), pp. 1281-1289
- Bautista and Boone, 2015
Exploring the impact of TeachME™ lab virtual classroom teaching simulation on early childhood education majors' self-efficacy beliefsJournal of Science Teacher Education, 26 (3) (2015), pp. 237-262
- Billett, 2014
Mimetic learning at work: Learning through and across professional working livesS. Billett, C. Harteis, H. Gruber (Eds.), International handbook of research in professional and practice-based learning, Springer, (2014)
- Birt et al., 2016
Member checking: A tool to enhance trustworthiness or merely a nod to validation?Qualitative Health Research, 26 (13) (2016), pp. 1802-1811
- Blackmore et al., 2018
Simulation-based education to improve communication skills: A systematic review and identification of current best practiceSimulation and Technology Enhanced Learning, 4 (4) (2018), p.
- Bogdan and Biklen, 1998
Qualitative research in education: An introduction to theory and methods(3rd ed.), Allyn & Bacon (1998)
- Bong et al., 2017
The effects of active (hot-seat) versus observer roles during simulation-based training on stress levels and non-technical performance: A randomized trialAdvances in Simulation, 2 (1) (2017), p. 7
- Breckwoldt et al., 2014
Simulation learningS. Billett, C. Harteis, H. Gruber (Eds.), International Handbook of research in professional and practice-based learning, Springer International Handbooks of Education. Springer (2014), 10.1007/978-94-017-8902-8_25
- Chernikova et al., 2020
Simulation-based learning in higher education: A meta-analysisReview of Educational Research, 90 (4) (2020), pp. 499-541
- Cil and Dotger, 2017
The emergence of moral, professional, and political geographies in a clinically simulated parent-teacher interactionTeaching and Teacher Education, 67 (2017), pp. 237-245
- Codreanu et al., 2020
Between authenticity and cognitive demand: Finding a balance in designing a video-based simulation in the context of mathematics teacher educationTeaching and Teacher Education, 95 (2020), p. 103146
- Cohen et al., 2020
Teacher coaching in a simulated environmentEducational Evaluation and Policy Analysis (2020)0162373720906217
- Dalinger et al., 2020
A mixed-reality simulation offers strategic practice for pre-service teachersComputers & Education, 144 (2020), p. 103696
- De Castell et al., 2014
From simulation to imitation: Controllers, corporeality, and mimetic playSimulation & Gaming, 45 (3) (2014), pp. 332-355
- Decety and Sommerville, 2003
Shared representations between self and other: A social cognitive neuroscience viewTrends in Cognitive Sciences, 7 (12) (2003), pp. 527-533
- Dieker et al., 2014
The potential of simulated environments in teacher education: Current and future possibilitiesTeacher Education and Special Education, 37 (1) (2014), pp. 21-33
- Dotger, 2013
I had no idea”: Clinical simulations for teacher developmentInformation Age Publishing, (2013)
- Dotger, 2015
Core pedagogy: Individual uncertainty, shared practice, formative ethosJournal of Teacher Education, 66 (3) (2015), pp. 215-226
- Fereday and Muir-Cochrane, 2008
Demonstrating rigor using thematic analysis: A hybrid approach of inductive and deductive coding and theme developmentInternational Journal of Qualitative Methods, 5 (1) (2008), pp. 80-92
- Forzani, 2014
Understanding“core practices”and“practice-based” teacher education: Learning from the pastJournal of Teacher Education, 65 (4) (2014), pp. 357-368
- Frei-Landau, 2020
When the going gets tough, the tough get—creative”: Israeli jewish religious leaders find religiously innovative ways to preserve community members' sense of belonging and resilience during the COVID-19 pandemicPsychological Trauma: Theory, Research, Practice, and Policy, 12 (S1) (2020), p. S258
- Frei-Landau and Avidov-Ungar, 2022
Educational equity amidst COVID-19: Exploring the online learning challenges of bedouin and jewish female preservice teachers in IsraelTeaching and Teacher Education, 111 (2022), p. 103623
- Frei-Landau et al., 2020c
The experience of divine struggle following child loss: The Case of Israeli bereaved Modern-Orthodox parentsDeath Studies (2020), pp. 1-15
- Frei-Landau and Orland-Barak, 2021
Mimetic dimensions of professional learning through simulation – the role of simulative experiencesProceeding of the AERA annual Meeting conference: Accepting educational responsibility, Florida, USA (2021)
- Frei-Landau et al., 2020a
Attachment to God as a mediator of the relationship between religious affiliation and adjustment to child lossPsychological Trauma: Theory, Research, Practice, and Policy, 12 (2) (2020), p. 165
- Frei-Landau et al., 2020b
Attachment to god among bereaved jewish parents: Exploring differences by denominational affiliationReview of Religious Research, 62 (3) (2020), pp. 485-496
- Gallese, 2009
The two sides of mimesis: Mimetic theory, embodied simulation, and social identificationJournal of Consciousness Studies, 16 (4) (2009), pp. 21-44
- Gisewhite et al., 2021
A call for ecologically-based teacher-parent communication skills training in pre-service teacher education programmesEducational Review, 73 (5) (2021), pp. 597-616
- Gundel et al., 2019
Self-efficacy in mixed reality simulations: Implications for preservice teacher educationThe Teacher Educator, 54 (3) (2019), pp. 244-269
- Harris, 2007
M. Harris (Ed.), Ways of knowing: New approaches in the anthropology of experience and learning, Berghahn Books (2007)
- Hwang, 2008
Utilizing qualitative data analysis software: A review of Atlas. TiSocial Science Computer Review, 26 (4) (2008), pp. 519-527
- I'anson et al., 2003
Mirrors, reflections and refractions: The contribution of microteaching to reflective practiceEuropean Journal of Teacher Education, 26 (2) (2003), pp. 189-199
- Jackson, 2013
Lexicography: An introductionRoutledge (2013)
- Jang, 2008
The effects of integrating technology, observation and writing into a teacher education method courseComputers & Education, 50 (3) (2008), pp. 853-865
- Johnson et al., 2011
The horizon report: 2011 editionThe New Media Consortium, Austin, TX (2011)
- Karlsen et al., 2020
An exploration of the “mimetic aspects” of storyline used as a creative and imaginative approach to teaching and learning in teacher educationTeaching through Stories, 99 (2020)
- Kaufman and Ireland, 2016
Enhancing teacher education with simulationsTechTrends, 60 (3) (2016), pp. 260-267
- Knapp, 2012
Reflective journals: Making constructive use of the “apprenticeship of observation” in preservice teacher educationTeaching Education, 23 (3) (2012), pp. 323-340
- Kolb, 1984
Experiential learning: Experience as the source of learning and developmentPrentice Hall (1984)
- Larkin and Maloney, 2019
Teaching school finance to preservice teachers with a team-based simulationTeaching and Teacher Education, 85 (2019), pp. 1-12
- Larson et al., 2020
Preparing preservice teachers to manage behavior problems in the classroom: The feasibility and acceptability of using a mixed-reality simulatorJournal of Special Education Technology, 35 (2) (2020), pp. 63-75
- Levin and Flavian, 2020
Simulation-based learning in the context of peer learning from the perspective of preservice teachers: A case studyEuropean Journal of Teacher Education (2020), pp. 1-22
- Levin and Paryente, 2021
Using a simulation-based process to select applicants: Enhancing quality evaluation of a teacher education programmeQuality Assurance in Education (2021)
- Lindgren et al., 2016
Enhancing learning and engagement through embodied interaction within a mixed reality simulationComputers & Education, 95 (2016), pp. 174-187
- Mahon et al., 2010
Using second life to enhance classroom management practice in teacher educationEducational Media International, 47 (2) (2010), pp. 121-134
- McGarr, 2020
The use of virtual simulations in teacher education to develop pre-service teachers' behaviour and classroom management skills: Implications for reflective practiceJournal of Education for Teaching, 46 (2) (2020), pp. 159-169
- Mueller et al., 2019
Simulated individualized education program meetings: Valuable pedagogy within a preservice special educator programTeacher Education and Special Education, 42 (3) (2019), pp. 209-226
- Muhr, 1991
ATLAS/ti—a prototype for the support of text interpretationQualitative Sociology, 14 (4) (1991), pp. 349-371
- Muhr, 2004
ATLAS.ti 5.0 [version 5:]. Berlin, Germany: ATLAS.ti scientific software development GmbH(2004)Available from:
- Neill and Wotton, 2011
High-fidelity simulation debriefing in nursing education: A literature reviewClinical Simulation in Nursing, 7 (5) (2011), pp. 161-168
- Orland-Barak, 2010
Introduction: Learning to mentor-as-praxis foundations for a curriculum in teacher educationLearning to mentor-as-praxis, Springer, Boston, MA (2010), pp. 1-13
- Orland-Barak and Leshem, 2009
Observation in learning to teach: "Forms of seeingTeacher Education Quarterly, 36 (3) (2009), pp. 21-37
- Orland-Barak and Maskit, 2017
Methodologies of mediation in professional learningSpringer International Publishing, Switzerland (2017)
- Orr et al., 2022
Enhancing the structural competency of nurses through standardized patient simulationClinical Simulation in Nursing, 62 (2022), pp. 25-30
- Özcan and Gerçek, 2019
Multidimensional analyzing of the microteaching applications in teacher education via videographEuropean Journal of Teacher Education, 42 (1) (2019), pp. 82-97
- Patton, 2002
Qualitative evaluation and research methods(3rd ed.), Sage Publications, Inc (2002)
- Peercy and Troyan, 2017
Making transparent the challenges of developing a practice-based pedagogy of teacher educationTeaching and Teacher Education, 61 (2017), pp. 26-36
- Pottier et al., 2013
Effect of stress on clinical reasoning during simulated ambulatory consultationsMedical Teacher, 35 (6) (2013), pp. 472-480
- Rall et al., 2000
Key elements of debriefing for simulator trainingEuropean Journal of Anaesthesiology, 17 (2000), pp. 516-517
- Rich and Hannafin, 2009
Video annotation tools: Technologies to scaffold, structure, and transform teacher reflectionJournal of Teacher Education, 60 (1) (2009), pp. 52-67
- Sänger et al., 2014
The influence of acute stress on attention mechanisms and its electrophysiological correlatesFrontiers in Behavioral Neuroscience, 8 (2014), p. 353
- Savoldelli et al., 2006
Value of debriefing during simulated crisis management: Oral versus video-assisted oral feedbackAnesthesiology, 105 (2006), pp. 279-285
- Sellberg, 2018
From briefing, through scenario, to debriefing: The maritime instructor's work during simulator-based trainingCognition, Technology & Work, 20 (1) (2018), pp. 49-62
- Seropian, 2003
General concepts in full scale simulation: Getting startedAnesthesia & Analgesia, 97 (2003), pp. 1695-1705
- Shapira-Lishchinsky, 2013
Team-based simulations: Learning ethical conduct in teacher trainee programsTeaching and Teacher Education, 33 (2013), pp. 1-12
- Shapira-Lishchinsky, 2015
Simulation-based constructivist approach for education leadersEducational Management Administration & Leadership, 43 (6) (2015), pp. 972-988
- Smit, 2002
Atlas. ti for qualitative data analysisPerspectives in Education, 20 (3) (2002), pp. 65-75
- Spencer et al., 2019
Comparing the efficacy of virtual simulation to traditional classroom role-playJournal of Educational Computing Research, 57 (7) (2019)1,772772–1–1785
- Stake, 2005
The art of case study researchSage (2005)
- Stocker et al., 2014
Optimisation of simulated team training through the application of learning theories: A debate for a conceptual frameworkBMC Medical Education, 14 (1) (2014), pp. 1-9
- Sullivan et al., 2020
Using teacher moments during the COVID-19 pivotJournal of Technology and Teacher Education, 28 (2) (2020), pp. 303-313
- Theelen et al., 2019
Classroom simulations in teacher education to support preservice teachers' interpersonal competence: A systematic literature reviewComputers & Education, 129 (2019), pp. 14-26
- Thompson et al., 2018
Teacher moments: An online platform for preservice teachers to practice parent–teacher conversationsJournal of Digital Learning in Teacher Education, 35 (3) (2018), pp. 144-164, 10.1080/21532974.2019.1587727
- Tomasello, 2004
Learning through othersDædalus, 133 (1) (2004), pp. 51-58
- Tsybulsky and Muchnik-Rozanov, 2019
The development of student-teachers' professional identity while team-teaching science classes using a project-based learning approach: A multi-level analysisTeaching and Teacher Education, 79 (2019), pp. 48-59
- Tutticci et al., 2018
Collaborative facilitation of debrief after high-fidelity simulation and its implications for reflective thinking: Student experiencesStudies in Higher Education, 43 (9) (2018), pp. 1654-1667
- Walker and Dotger, 2012
Because wisdom can't be told: Using comparison of simulated parent–teacher conferences to assess teacher candidates' readiness for family-school partnershipJournal of Teacher Education, 63 (1) (2012), pp. 62-75
- Way et al., 2020
Empirical investigation of authentic assessment theory: An application in online courses using mimetic simulation created in university learning management ecosystemsAssessment & Evaluation in Higher Education (2020), pp. 1-19
- Weber et al., 2016
Informing teacher education through the use of multiple classroom observation instrumentsTeacher Education Quarterly, 43 (1) (2016), pp. 91-106
- Westrick and Morris, 2016
Teacher education pedagogy: Disrupting the apprenticeship of observationTeaching Education, 27 (2) (2016), pp. 156-172
- Willbergh, 2011
Mimetic didaktik: Why “the medium is the message” in teachingChallenges facing contemporary didactics: Diversity of students and the role of new media in teaching and learning, Waxmann (2011), pp. 157-167
- Willbergh, 2017
The representation of reality in teaching: A “mimetic didactic” perspective on examples in plenary talkScandinavian Journal of Educational Research, 61 (5) (2017), pp. 616-627
- Yule, 2014
The study of language(5th ed.), Cambridge University Press (2014)